Showbiz, Stiri

Uite cine se foloseste de imaginea Monicai Gabor si o considera “model legitim pentru multe tinere”!

Monica Gabor a reusit sa se realizeze datorita relatiei pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu, iar acum diva duce un trai poate si mai bun in America, unde si-a continuat viata alaturi de noul ei iubit chinez, cunoscutul om de afaceri Mr. Pink.

Socant--Uite-cine-se-foloseste-de-imaginea-Monicai-Gabor-si-o-considera--model-legitim-pentru-multe-tinere--

Desi foarte multe persoane au criticat-o, se pare ca Monica este vazuta si cu ochi buni. Dovada o face un studiu despre expunerea sa in presa care a fost publicat in buletinul Universitatii din Brasov.

Revista Universitatii Transilvania din Brasov a publicat recent un studiu realizat de o studenta a Facultatii de Sociologie, in care aceasta trata subiectul notorietatii Monicai Gabor. Lucrarea se numeste “Monica Gabor/Columbeanu – o creatie a presei din Romania” si contine monitorizarea articolelor publicate in ziare in perioada iulie 2005-iulie 2011.

“Am realizat un studiu cantitativ in ceea ce priveste imaginea Monicai Gabor, promovata in ziare, acest subiect nefiind inca prezent in atentia cercetatorilor. Cercetarea are ca scop identificarea unui set de teme abordate, dar si genul de articole care se scriu despre showbiz-ul din Romania”.

Dupa ce a constatat ca “notorietatea Monicai a fost datorata faptului ca s-a afisat alaturi de Irinel Columbeanu, cel mai influent om din showbiz-ul romanesc”, studiul concluzioneaza: “Ziarele o plaseaza pe Monica intr-o postura de femeia slaba, dar ii promoveaza o imagine sexy, prin folosirea unor mecanisme ca erotismul, senzualitatea trupului, trivializarea. Prin accentuarea senzualitatii, ziarele pun in penumbra valoarea feminitatii ei. Mai mult, i s-a construit o alta identitate, cu ajutorul modei, Monica Gabor devenind un model legitim pentru multe tinere”.