Bobby Păunescu s-a dat la un manechin de 22 de ani

Bobby

Brunetă, focoasă, înaltă, manechin de succes! E clar, acesta este tipul de femeie care-l dă pe spate pe Bobby Păunescu. Omul de afaceri care a fost cuplat opt ani cu Monica Bîrlădeanu, are acum o nouă iubită de top, pe acelaşi „format”.

iubita

Are doar 22 de ani, dar se poate spune că şi-a asigurat viitorul! Şi asta pentru că fotomodelul Alice Peneacă este de câteva luni iubita unuia dintre cei mai cunoscuţi miliardari români, Bobby Păunescu (39 de ani), moştenitorul unui imperiu financiar şi are o avere estimată la 200 de milioane de euro

Alice 1

Tânăra a recunoscut pentru noul număr al revistei FHM, în paginile căreia a pozat extrem de sexy, că are o relaţie cu bărbatul care a făcut-o celebră şi pe Monica Bîrlădeanu. De altfel, scenariul pare să se repete: şi Monica a debutat ca manechin, iar iubirea lui Bobby a trimis-o direct la Hollywood, acolo unde şi-a încercat norocul ca actriţă sub un nou nume, Monica Dean.

Se întâmpla în 2004, dar povestea care ar fi trebuit să se încheie cu o nuntă s-a sfârşit brusc, în 2012, cu o despărţire. De câteva luni însă, omul de afaceri i-a găsit Monicăi o înlocuitoare pe măsură, care, culmea, îi seamănă în foarte multe privinţe.

„Da, suntem împreună!”, a declarat Păunescu pentru FHM, iar Alice a şi povestit cum a cucerit-o iubitul ei şi în cât timp. „Probabil cu melodia «Thunder in My Heart» de Leo Sayer”… a fost la prima vedere şi pentru el a fost la fel”. Povestea de dragoste dintre producător şi modelul internaţional a început la sfârşitul anului trecut.

iubita 5

S-au cunoscut la banchetul de sfârşit de an de la Mandragora Movies Film Academy, unde ea a devenit, între timp, studentă. Amândoi au ca pasiune actoria şi acest lucru i-a adus împreună.

Despre Alice Alexandra Peneacă, de numai 22 de ani, se poate spune că este un model cu o carieră înfloritoare în modelling. A apărut în nenumărate şedinţe foto pentru reviste de la noi sau de afară, în reclame şi a ajuns până în Hong Kong ca model cu prezentările de modă. În plus, Alice va lucra şi ca actriţă pentru un proiect care se filmează în aceste zile tocmai la Londra. Iar pasiunile ei nu se opresc aici, pentru că mai e şi studentă la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice. Ocupată rău, am putea spune, şi ne întrebăm când mai are timp să se vadă cu iubitul ei!

Care sunt atuurile ei în comparaţie cu fosta iubită a lui Bobby Păunescu? E mai tânără cu 13 ani, are corp cu forme mai apetisante (sâni mai mari, naturali) şi fund mai bombat, buze mai cărnoase şi ochi de un albastru infinit! Are şi ea toate şansele să devină actriţă de succes.

Monica

Monica Bîrlădeanu (35 de ani) a început relaţia de opt ani cu Bobby Păunescu în 2004. Avea pe atunci 25 de ani, deci cam de vârsta noii iubite a miliardarului.

Monica 5

Brunetă, înaltă, păr lung, sâni siliconaţi (spre deosebire de cei naturali ai lui Alice), fund mai puţin conturat, buze senzuale, dar mai subţiri decât ale „rivalei”, ochi superbi, verzi. Şi ea a debutat ca model în diverse spoturi publicitare. În 2002, devine prezentatoare a emisiunii „La Strada” la B1 TV, iar în 2004 debutează la Hollywood în filmul „Buds for Life”. Joacă în „Moartea domnului Lăzărescu” (2005), iar în 2006 apare într-un episod din serialul „Lost”.

Citeste si...
Cum poate să arate această nimfă din Ucraina!