Showbiz, Stiri

Uite ce susţinător şi-a găsit, fără să vrea, Gigi Becali!

Starleta Oana Neagu îl vrea pe fostul finanţator al Stelei… preşedinte!

OANA NEAGU

Dupa ultima aparitie a starletei Oana Neagu, care si-a pus sufletul pe tava si a povestit cu lux de amanunte tragediile prin care a trecut, zeci de oameni i-au scris vedetei XXX. Unii ii cereau ajutorul, altii vroiau doar sa discute.

De altfel, starleta a povestit in urma cu ceva timp ca a avut o viata grea, nu a avut bani, iar la un moment dat era sa-si piarda viata.

Ea a povestit ca sunt oameni care i-au cerut ajutorul, iar in mintea ei se intreaba de ce tocmai ea. Un raspuns i-a venit repede in gand: “politicienii nu sunt capabili sa ajute oamenii”! Ea a ajuns sa se gandeasca ca pe vremea lui Ceausescu lucrurile mergeau mai bine, iar fiecare avea de munca.

 “Facand o paranteza, l-as vedea presedinte pe Gigi Becali. Omul asta nu a uitat de unde a plecat. A construit case oamenilor si le-a dat de mancare. Altii care au furat de la tara, si care au dat in cap se bucura de libertatea ce nu o merita. Iar Becali? Sta bolnav in puscarie. Il compatimesc. La conducere trebuie un alt Ceausescu!”, a spus starleta raspicat.

blank