International, Stiri

Uite ce fund „bănos” are această fată!

Fundul i-a adus peste 1,4 milioane de fani pe un site de socializare

fund-4_02_9eae37666d

Este din New York, are ca pasiuni yoga şi fitness-ul şi este vedetă pe un site de socializare datorită unei calităţi fizice: are un fund bombat şi apetisant care i-a adus peste 1,4 milioane de fani, în doar un an.

fund-1_04_9af04cccae

Jen Selter are 20 de ani şi este din New York. Pe 11 martie 2012, când şi-a deschis contul de Instagram, aceasta nici măcar nu visa că va avea un succes enorm, adus nu de vreun talent deosebit al ei, ci de o calitate fizică de invidiat.

fund-2_03_1a8382b7d6

Frumoasa new-yorkeză are un fund superb, bombat şi apetisant, pe care şi-l întreţine cu multe ore la fitness şi făcând yoga. Aşa se face că în ultimele 12 luni, mai bine de 1,4 milioane de oameni s-au abonat la pagina ei, pentru a-i urmări postările incendiare. Printre aceşti „followers” se află şi vedete precum Rihanna.

fund-3_02_5097092f8b

Tânăra a devenit acum vedetă, iar jurnaliştii americani se îngrămădesc la uşa ei să îi ia interviuri. „Sunt recunoscută peste tot. Nu mai merg la sălile publice de gimnastică, pentru că se creează tevatură mare. Nu îmi place ca lumea să se uite la mine când lucrez”, a mărturisit Jen pentru New York Post.

 

 

blank