Showbiz, Stiri

Uite ce frumoasă e fata lui tata!

Denise, fiica compozitorui Adrian Ordean, e mâna dreaptă a lui Morar şi Buzdugan

denise-ordean3

Denise, fiica marelui chitarist şi compozitor Adrian Ordean (58 de ani), este pe cât de frumoasă, pe atât de talentată, ea fiind vocea care le înveseleşte ascultătorilor dimineţile în cadrul matinalului Radio ZU.

Are 25 de ani şi, de exact 5 ani, e asistenta lui Daniel Buzdugan şi a lui Mihai Morar la emisiunea lor matinală. În plus, mulţi şi-o amintesc de la “X Factor”, unde a participat cu propria trupă, “Afterschool”.

denise2

Denise are o relaţie impecabilă cu celebrul ei tată: “Sigur că sunt mândră de el. În primul rând că e tatăl meu iubit şi, în al doilea, că e cel mai bun chitarist din România. O melodie de-a sa ce mi se potriveşte? Cred că, fără să vrea, mi-a dedicat piesa «Pseudofabula » (pe când cânta în Roşu şi Negru -n.r.). Îmi place foarte mult ceea ce fac la radio, chiar dacă, la început, am avut frică de microfon. De la Buzdu şi Morar am încă multe de învăţat”. Adi Ordean, “tăticul” fostei trupe A.S.I.A. şi fostul membru al formaţiilor Compact, Riff, Grup 74, Roşu şi Negru, s-a ferit mereu să pună o vorbă bună, pe plan profesional, pentru fiica sa, căci nu suportă nepotismele.

 

 

blank