Showbiz, Stiri

Uite ce fac Misty şi Keo în vila Andreei Bălan!

Keo are gânduri mari cu actuala iubită. După ce, cu câteva săptămâni în urmă, a încercat timid o împăcare cu Bălanca, artistul s-a întors spăşit în braţele lui Misty. Ca să dreagă busuiocul, el îi va compune acesteia o piesă, în speranţa că o va relansa pe plan muzical. Mai mult, a invitat-o în vila în care s-a iubit cu Andreea, pentru repetiţii.

balan_48476600

Cosmin Mustaţă, alias Keo (36 de ani), şi-a luat deja gândul de la fosta iubită, Andreea Bălan (30 de ani), pe care a înşelat-o cu sânge rece timp de un an cu focoasa Alexandra Pavel (24 de ani ) sau Misty, pe numele ei de scenă

Deşi luna trecută Keo a încercat să înmoaie inima Andreei, femeia pe care parcă nu şi-o poate scoate din suflet şi din minte, solistul infidel şi indecis în amor s-a ales doar cu un refuz elegant. Resemnat, acesta s-a întors la 180 de grade şi a reluat relaţia cu Misty, căreia i-a făcut declaraţii siropoase de iubire, ba chiar a invitat-o într-o vacanţă exotică. Mai mult, surse din anturajul solistului ne-au dezvăluit că Keo a adus-o pe Misty, pentru repetiţii şi vocalize, în studioul lui situat în vila din Băneasa, în care s-a iubit cu Andreea Bălan.

misty

Cei doi îndrăgostiţi colaborează de zor la o piesă de succes, în speranţa că artista va intra în topurile muzicale, la fel ca veşnica ei rivală. Keo şi Misty se pot iubi însă nestigheriţi în pauzele de muncă pentru că cealaltă stăpână a casă, Andreea, e mai mult plecată prin turnee sau face naveta la New York, la iubitul ei american, Michael Tracey.

Misty a mai cochetat cu muzica în urmă cu câţiva ani, cu trupa Senzual, înfiinţată de impresarul Radu Baron, cu ajutorul Click! Însă ea nu a luat munca prea în serios.

„Am renunţat la colaborarea cu ea din cauza unui amor nebun. E pătimaşă în iubire, avea pe cineva şi voia să-l care cu ea peste tot în concerte, la tv. Zicea că nu merge nicăieri fără acel bărbat. Când iubeşte e nebună, face prostii, greşeli. Are şansă în muzică, depinde cum îi face Keo piesa. Ea are voce de house, dance. Frumuşică e, aşa că îi urez succes!”, ne-a declarat Radu Baron.

blank