Actualitate

Uite ce are de gând să facă Firea în prima zi de mandat

Conform Gabrielei Firea, trebuie rezolvate de urgenţă câteva lucruri esenţiale. Semnarea contractului pentru dezinsecţie, aprobarea strategiei energetice şi reintroducerea în trafic a celor 330 de autobuze ‘blocate în garaj’.

„Urgenţa este, şi mi-a fost semnalată de bucureşteni, semnarea contractului pentru dezinsecţie. Sunt foarte mulţi ţânţari în Bucureşti, şoareci şi şobolani. Părinţii sunt disperaţi, merg cu copiii în parc şi vin cu ei aproape tumefiaţi de pişcăturile de la insecte. Asta e ceva care trebuia făcut din decembrie şi a trebuit să ajungem noi la Primăria Generală pentru a urgenta lucrurile. Apoi, în prima şedinţă a Consiliului General, va trebui aprobată strategia energetică, pe baza căreia să se stabilească caietul de sarcini şi, de asemenea, să se poată ridica aplicaţia privind cele 187 de milioane de euro – suma necesară modernizării RADET-ului, pentru că, în foarte scurt timp, va veni anotimpul rece şi bucureştenii trebuie să aibă apă caldă şi căldură şi, dacă se poate, şi o factură redusă”, a spus Gabriela Firea, la sediul central al PSD.

Potrivit acesteia, o urgenţă o reprezintă şi scoaterea în circulaţie pentru bucureşteni a celor „330 de autobuze ale RATB-ului, care sunt acum blocate în garaj pentru că nu au piese”. De asemenea, Firea a mai spus va propune o rectificare bugetară