A slăbit enorm şi este mândră de noua siluetă

christina aguilera 1_size8

Christina Aguilera si-a facut prezenta simtita la gala People’s Choice Awards 2014, chiar daca nu a venit in persoana. Cantareata de 33 de ani a aparut intr-un scheci care a deschis evenimentul in rolul unei chelnerite sexy, imbracata intr-o uniforma galbena, cu paiete, si pantofi rosii cu toc.

Rochita i-a pus in valoare silueta pentru care a muncit din greu anul trecut. Christina Aguilera a reusit sa slabeasca in doar cateva luni aproape 23 de kilograme si a revenit la formele apetisante care au consacrat-o.

christina aguilera

Actrita Sandra Bullock si cantaretul Justin Timberlake au fost marii castigatori la gala People’s Choice Awards 2014, recompense cunoscute si sub denumirea de “premiile publicului american”, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

People’s Choice Awards, premii acordate in cinematografie, televiziune si muzica, sunt decernate in urma voturilor exprimate de marele public pe internet, spre deosebire de celelalte trofee importante din industria de divertisment americana, precum Oscaruri, Globuri de Aur, Emmy, Grammy, care sunt decernate de profesionisti.