International, Stiri

Uite cât de frumoasă este mama-manechin!

Gisele Bundchen promovează alăptatul la sân într-un mod inedit

Gisele

Având de onorat contracte de milioane pentru prezentări de modă şi pregătindu-se să lanseze o nouă linie de lenjerie, în condiţiile în care trebuie să aibă grijă şi de cei doi copii ai săi, vă puteţi întreba, pe bună dreptate, cum reuşeşte să facă faţă.

article-2521456-1a021bad00000578-499-634x600

Frumoasa braziliană ne lămureşte cu ajutorul unei imagini postate pe Instagram: ajutoarele roiesc în jurul său!

Instantaneul care o prezintă pe Gisele Bundchen în timp ce o alăptează natural pe fiica sa, Vivian, arată susţinerea fotomodelului pentru campania „Breast is best”.

Ea pare complet relaxată în fotoliu, în timp ce asistenţii săi au grijă ca ea să nu fie nevoită să ridice un deget pentru a arăta bine.

gisele-alapteaza-hepta

„Ce m-aş face fără această echipă de înfrumuseţare după 15 ore de zbor şi doar 3 de somn?” comentează vedeta. Graţie ajutoarelor sale, ea nu pare deloc chinuită.

În timp ce Gisele stă confortabil în fotoliu, îmbrăcată într-un halat de baie, manichiurista se ocupă de unghiile sale, specialistul în machiaj îi aplică mascara, iar stilistul îi aranjează buclele. Vivian, care tocmai a împlinit un an, stă în braţele mamei sale şi se hrăneşte, nepăsătoare faţă de activităţile din jur. Micuţa călătoreşte în toată lumea alături de mama sa, notează dailymail.co.uk.

Gisele Bundchen yoga

Gisele îşi promovează, în prezent, propria linie de lenjerie intimă, „Gisele Intimates”, ce se lansează în São Paulo şi Rio de Janeiro.

Modelul de 33 de ani are, fără îndoială, un trup superb, confirmat şi de faptul că a fost pentru mulţi ani unul din îngeriii Victoria`s Secret.

Leonardo DiCaprio, Mathew McConaughey y Jonah Hill en la pelicula'The Wolf of Wall Street' dirigida por Martin Scorsese

Mamă a doi copii, Gisele a dezvăluit lumii, de curând, secretul cu ajutorul căruia se menţine în formă: exerciţiile yoga, la care participă şi micuţa Vivian!

Aerial Views of Gisele Bundchen and Tom Brady's dream home

Gisele locuieşte în Los Angeles, împreună cu soţul său, fotbalistul american Tom Brady şi cei doi copii, Benjamin şi Vivian. Proprietatea în care locuiesc, în valoare de aproximativ 20 de milioane de dolari, trădează preferinţa cuplului pentru energia regenerabilă: uriaşe panouri solare sunt amplasate pe acoperişul clădirii.

blank