Showbiz, Stiri

Uite cât de bine arată Daniela Gyorfi în cel mai recent videoclip al său!

Ce planuri are cântăreaţa de Crăciun!

daniela-3_103fc3604a

Daniela Gyorfi a filmat recent cel mai nou clip la piesa „Ram Pam Pam”. Cântăreaţa arată cum se poate mai bine şi a schimbat mai multe ţinute sexy la filmări, pe care i le-a făcut Adriana Bahmuţeanu special pentru această ocazie.

daniela-2_a57ecec644

Este într-o formă de zile mari şi e încântată de noua sa trupă de dansatori, alături de care are o coregrafie de excepţie, care o solicită destul de mult, aşa că nu mai este nevoie să treacă pe la sala de sport. Cântăreaţa este posibil să facă o colaborare cu DJ Harra, căci în timp ce ea filma noul videoclip, frumoasă brunetă era şi ea prezenţa în clubul cu pricina. Astfel, George Tal, managerul şi impresarul Danielei Gyorfi a stabilit detaliile colaborării cântăreţei cu DJ Harra, în timp ce Gyorfi filma de zor pentru noul clip! Suntem curioşi să vedem ce-o să iasă şi cât de bine va sună nouă piesă a lui Gyorfi mixată de DJ Harra!

daniela-gyorfi_12_776472d3d0

Daniela Gyorfi pleacă astăzi la Bacău, acolo unde va cânta la un bal de boboci dar va participa şi la un eveniment caritabil. Cu această ocazie, vineri seară va înnopta acasă la soacră ei, mama lui George Tal, urmând că sâmbătă să se întoarcă împreună la Bucureşti. Cântăreaţa va petrece Crăciunul acasă, în compania fetiţei sale, Maria, a lui George Tal, dar şi a soacrei şi a finilor săi. După trei ani de zile în care a făcut Crăciunul la munte, cu naşii Mariei, vedeta va rămâne anul acesta acasă de Crăciun. Cu această ocazie, Daniela Gyorfi va pregăti cele mai bune sarmale şi salată de boeuf pentru soacră şi invitaţii săi!

 

 

blank