Showbiz, Stiri

A uitat-o repede pe Ilinca Vandici!

Vârciu s-a combinat la mare cu o câştigătoare de Miss, care seamănă izbitor cu Adelina Pestriţu

  Varciu Liviu

Proaspat eliberat din flirtul cu Ilinca Vandici, Liviu Varciu s-a distrat “ca baietii” in minivacanta de 1 Mai. Alaturi de campionul national la motociclism Catalin Cazacu, Liviu a facut furori prin cluburile de pe Litoral. Chiar daca s-a speculat pe seama faptului ca vedeta Kanal D ar fi suferit mult dupa ce intentia lui de a se combina cu Ilinca Vandici a esuat, evenimentele petrecute la mare par sa sustina contariul. Liviu a reusit din prima seara sa faca o cucerire spectaculoasa, o bruneta fierbinte, care l-a vrajit subit pe simpaticul prezentator. Dar cine este fata?

Varciu

Tanara este o pitesteanca focoasa, pe numele ei Ana Dumitrica, proaspat castigatoare a titlului de Miss al unei facultati din orasul de pe Arges. Un alt amanunt interesant, fata are un look care seamana izbitor cu cel al Adelinei Pestritu de pe vremea cand bruneta si Liviu erau sot si sotie.

Varciu1

Ca de obicei, Varciu a abundat in gesturi tandre si saruturi patimase cu noua lui cucerire, iar cei doi s-au simtit foarte bine unul in compania celuilalt