Featured, Life

Uită de celebrul balayage! În această toamnă se poartă fallayage-ul. Cum obții acest look?

Balayage-ul aproape că nu mai are nevoie de nicio explicație suplimentară, orice femeie fiind la curent cu acest trend. Dacă până acum acest cuvânt era pe buzele tuturor hairstyliștilor, în această toamnă, fallayage-ul este noua modalitate prin care putem oferi părului nostru o culoare cu totul specială.

De la un sezon la altul, tendințele în materie de modă, coafură sau make-up suferă schimbări, iar o femeie stilată și rafinată trebuie să fie mereu la curent cu noutățile. Astfel, cum toamna și-a intrat serios în drepturi, culorile de afară trebuie să se regăsească atât în hainele pe care le purtăm, cât și în părul nostru. Dacă balayage-ul lăsa la vedere nuanțe cât mai deschise la vârfuri, fallayage-ul este o reinterpretare a acestuia și este inspirat din culorile toamnei.

blank

Ce este fallayage-ul?

Fallayage-ul are la bază aceeași tehnică după care este obținut și balayage-ul, mai exact, vopsirea părului doar cu pensula, fără folosirea foliei de aluminu. Astfel, trecerea între culori se face lent, obținând un look cât mai natural. Pentru a obține un fallayage ca la carte, tot ce trebuie să faci este să adaugi în părul tău nuanțe mai închise, cum ar fi arămiul, castaniul sau ciocolatiul, lăsând blondul și culorile deschise să fie doar o amintire a verii ce a trecut. Acest nou trend mixează foarte bine culorile, punând în evidență nuanțe spectaculoase, iar tu vei obține un look ce nu va trece neobservat.

blank

blank