Showbiz, Stiri

Uimitor! Andreea Marin a slăbit 25 de kilograme!

Vedeta arată fenomenal cu un decolteu surprinzător, dar ridurile îi vin de hac!

Andreea Marin_2  

La 39 de ani, Andreea Marin este mai in forma ca oricand. „Zana Surprizelor” parca a renascut in bratele actualului ei sot, Tuncay Ozturk. A slabit 25 de kilograme, iar rezultatul este unul spectaculos, pentru ca Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Stie si ea asta, asa ca nu se sfieste sa se lase fotografiata in tinute care ii scot in evidenta atuurile.

Andreea Marin slaba1

Este si cazul imaginilor de mai jos, pe care „Zana” le-a oferit in dar prietenilor ei de pe pagina de Facebook, care, la randul lor, au rasplatit-o cu numeroase like-uri si comentarii pozitive.

Andreea Marin pare sa fi descoperit, asadar, „elixirul” tineretii in bratele lui Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tanar. Cei doi spuneau ca ar vrea sa-i ofere Violetei, fiica de 5 ani a Andreei din casnicia cu Stefan Banica, un fratior sau o surioara. Chiar si familia lui Tuncay ar face presiuni in acest sens.

Andreea Marin

„Visul meu este sa fim o familie normala. Imi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoti de la cele doua surori ale mele. Nu doar eu, ci toata lumea asteapta acum un bebelus de la noi. Daca vom fi binecuvantati cu un copil, il voi primi cu toata dragostea mea. Am un sentiment puternic ca voi fi tata”, a marturisit Tuncay Ozturk pe un site de socializare.

„La nivel teoretic nu sunt inchisa catre aceste idei. Daca intalnesti omul potrivit, de ce nu? Daca Dumnezeu iti ofera un alt copil, e pacat sa spui „nu””, a completat Andreea Marin.

blank