Showbiz, Stiri

Uimitor: Afla motivul dramatic pentru care Laura Andresan a disparut din lumea mondena care ii placea atat de mult

Laura a fost una dintre “fetele rele” ale showbiz-ului romanesc, insa de ceva timp refuza categoric sa mai apara in ziare sau la televizor, sustinand ca s-a retras si nu mai are nimic de zis acum.

Insa putini stiu cum si mai ales de ce a disparut din atentia publicului “profa de sex”. Laura a avut mari probleme dupa ce si-a pus silicoane, astfel incat in 2002, la scurta vreme dupa ce a pozat pentru revista Penthouse, vedeta a avut de indurat un adevarat cosmar.

7268Operatia initiala nu a avut succes, inca de a doua zi tanara sunandu-l pe medicul chirurg pentru a-i spune ca are temperatura mare si ca ii sangereaza sanii.

Nici cea de-a doua operatie nu a avut succes pentru ca ulterior i-a aparut un nodul pe sanul stang, insa dupa investigatii si temeri, a aparut si o veste buna, nu avea cancer.

5In anul 2005, dupa tot felul de tratamente menite sa indeparteze nodulul, Laura s-a operat la Spitalul Municipal Bucuresti. Si totul a fost in regula pana in 2007, cand a descoperit o pata neagra de 2 centimetri, tot pe sanul stang. In urma unui control, Laura a aflat ca siliconul se sparsese, iar pericolul de infectie era mare.

“Nu eram cu un picior in groapa, eram cu ambele picioare in groapa. Domnul doctor mi-a zis ca daca nu ma operez a doua zi nu mai are rost pentru ca mor”, povestea tanara.

ginecologicDupa incident, insa, Laura a decis sa isi scoata silicoanele, iar starea de sanatate s-a ameliorat rapid. Odata cu aceasta decizie, tanara nu a dorit sa mai apara nici in presa ori la televiziune asa cum o facea inainte, acordand mai multa atentie vietii personale.

lauraandresangrasuxxlSi din punct de vedere sentimental, ii merge foarte bine. Se vede cu Grasu XXL de cativa ani si urmeaza sa se casatoreasca, Laura gasindu-si in sfarsit linistea. (D.A)