Showbiz, Stiri

Uff, a scăpat! Adelina Pestriţu şi-a achitat casa de 100.000 de euro!

Vedeta a plătit zilele trecute ultima rată a apartamentului

Adelina-Pestritu-si-Nobby

 La jumatatea anului 2011, Adelina Pestritu a facut un mare efort sa-si cumpere o locuinta in Bucuresti. Bruneta stransese o suma de bani, insa ca sa o poata achizitiona s-a vazut nevoita sa-si faca si un credit la o banca.

Adelina

Zis si facut! Prezentatoarea emisiunii “Wowbiz” si-a luat un apartament de doua camera, in Bucuresti, locuinta in valoare de 100.000 de euro. Sigur, cheltuiala a fost mai mare, asta pentru ca Adelina a mai cumparat una – alta, a mai modernizat, si-a facut apartamentul exact asa cum si-a dorit.

De atunci, Adelina si-a achitat lunar ratele la banca, insa, intre timp a reusit sa mai puna si cativa bani deoparte, venituri din proiectele in care a fost implicata. In timp ce reusea sa stranga o suma de bani, bruneta ii depunea si pe aceia in cont.

Adelina casa

Ambitioasa si ca sa “scape” mai repede de rata pentru casa, in primul an dupa ce si-a achizitionat-o, bruneta s-a sacrificat si nici macar in vacanta nu a plecat ca sa nu cheltuiasca banutii. Iata ca, dupa doi ani si jumatate, Adelina a scapat de un stres! Prezentatoarea de la Kanal D si-a achitat ultima rata la apartament chiar zilele trecute.

 “Intr-adevar, am terminat de achitat apartamentul, am muncit mult ca sa-l achit. Am vrut sa fie luat din banii mei, sa fie al meu. Zilele trecute am platit ultima rata. Sunt fericita ca am reusit sa platesc atat de repede, in nici trei ani. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat”, a declarat Adelina Pestritu.