UEFA a transmis că meciul Danemarca – Finlanda va fi reluat de la ora 21:30, ora României, ultimele patru minute din prima repriză urmând să fie jucate înainte de pauză.

UEFA a transmis că meciul Danemarca – Finlanda va fi reluat de la ora 21:30, ora României, ultimele patru minute din prima repriză urmând să fie jucate înainte de pauză.

“La cererea jucătorilor ambelor echipe, UEFA a fost de acord să reînceapă meciul dintre Danemarca și Finlanda în această seară, de la ora 20:30 (21:30 ora României – n.red.). Ultimele patru minute din prima repriză vor fi jucate, după care va fi o pauză de cinci minute urmată de a doua repriză”, arată comunicatul UEFA, transmis pe Twitter.

Federația daneză de fotbal a transmis, pe Twitter, că Christian Eriksen este treaz și a fost dus pentru îngrijiri la spital, în Copenhaga. Starea sa este stabilă. Acesta a fost scos pe targă de pe teren, după ce s-a prăbușit în timpul meciului cu Finlanda, la Campionatul European de Fotbal EURO 2020.

Christian Eriksen, considerat cel mai bun jucător de fotbal al Danemarcei, s-a prăbușit, sâmbătă, pe gazon în timpul meciului cu Finlanda și a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, potrivit AFP. Personalul medical a făcut eforturi să-l resusciteze iar medicii au folosit defibrilatorul, în timp ce coechipierii îl urmăreau cu îngrijorare.

Eriksen a fost stabilizat și transferat la spital, potrivit UEFA, aparent recăpătându-și cunoștința când a fost scos pe targă. UEFA a transmis că a fost convocată o ședință de urgență cu ambele echipe, informații suplimentare urmând să fie comunicate la ora 20:45.

Meciul Danemarca – Finlanda, care se desfășura la Copenhaga, a fost întrerupt la cererea jucătorilor danezi, după ce coechipierul lor Christian Eriksen, considerat cel mai bun jucător al statului scandinav, s-a prăbușit pe teren și nu mai răspundea. Medicii s-au grăbit să-i acorde îngrijiri medicale, și după ce i-au aplicat resuscitarea cardiopulmonară au folosit defibrilatorul. În tot acest timp, coechipierii săi și staff-ul echipei au format un paravan în jurul lui.

Pe teren a coborât și prietena acestuia, care a început să plângă. Ea a fost consolată de jucătorii danezi, vizibil îngrijorați și ei.