Politic

Udrea reîncepe războiul: „Arnold Schwarzenegger a prevăzut că voi da eu acest mesaj”

 
Elena Udrea şi-a anunţat luni revenirea pe Facebook, iar marţi, după ce a semnat condica la Poliţie, a dat semnalul revenirii cu toate forţele la războiul politic.

Elena Udrea, candidata la Presedintia României, participa la emisiunea Gandul Live, in Bucuresti, miercuri, 22 octombrie 2014. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

„I’m back…”, scria Udrea pe Facebook, amintind de o replică dintr-un celebru film cu Arnold Schwarzenegger. „Nu am văzut filmul cu Arnold Schwarzenegger. Cred că a prevăzut că voi da eu acest mesaj. Atât cât am putut am urmărit ce se întâmplă şi constat că sunt foarte puţini cei care au curajul opiniilor, care au curaj să spună ce se întâmplă în România. Niciodată nu m-am considerat un om politic fricos.
 
M-am gândit că cineva trebuie să expună puncte de vedere oneste cu privire la ce se întâmplă în România. În funcţie de situaţie, o să vedem şi care sunt mijloacele prin care voi spune celor care vor să afle care este adevărul din spatele unor lucruri care se petrec în societate. Oamenii pot fi foarte uşor păcăliţi când nu sunt suficient de intereşati de lucruri care marchează şi viaţa lor de zi cu zi”, a declarat Udrea.
blank