elena_udrea_36958400_81422400Cotidianul Gazeta Sporturilor dezvăluie în premieră textele homofobe şi antisemite împrăştiate de postacii Elenei Udrea pe net. Avocatul fostei blonde de la Cotroceni a fost mandatat de către clienta sa sa spună că: Elena Udrea nu avea cunoştinţă de conţinutul acelor mesaje!

Iată în ce consta acţiunea: Postacii lucrau în două ture. Băgau armată ca Berilă, cum se zicea pe vremuri, pe un program nașpa:

  • intrau pe adresa de net http://89.36.133.136/news-ui/.
  • Se conectau cu user și parolă.
  • Dădeau căutare pe ”Udrea” sau ”Băsescu” sau ce li se indicase în ziua aceea.
  • Căutarea pe siteurile indexate le arăta unde s-a scris despre cei pe care trebuiau să-i apere. Intrau pe siteurile respective la comentarii.
  • Luau texte-ordine, create de șefi, cu <copypaste> și  le postau.
  • Și erau la distanță de 100 de mesaje pînă își atingeau norma de 100 de mesaje pe zi.

”Luluța era o blogeriță căzută în cap după Udrea. Posta niște texte radicale. Foarte talentată la jocurile de cuvinte, dar cu tendințe extremiste vădite. Cînd, în 2012, a ajuns șefa postacilor lui Udrea și-a văzut visul cu ochii. Putea comanda astfel încît să-și împrăștie ideile peste tot. Și așa a început totul”.

Lucrau în medie 18 oameni ca postaci în sediul PD-L București sau de acasă. Toți se aflau la mîna ”mamei” lor, blogerița Luluța Mîșulescu.

Elena Udrea monitoriza tot ce apărea despre ea în presă și pe net cu patru, cinci sisteme.

Erau peste 250.000 de comentarii pe lună, în medie 78 de comentarii pe articol şi în medie pe zi, 100 de articole erau „contrate” pe zi! Mesajul trimis de Călugăru Cristi către Udrea Elena la data de 20.07.2012 (vol. 45, f. 245): „De la 1 mai până pe 10 iunie, au existat 3317 articole. În aceeaşi perioadă s-au plătit 12.907 euro, ceea ce înseamnă că s-au luat în calcul 258.140 de comentarii. În medie 77,8 comentarii pe fiecare articol.”

Citeste si...
Ce făcea Traian Băsescu în timp ce Udrea voia MILA colegilor parlamentari.

Postacii lui Udrea l-au terfelit la acea dată pe Sorin Oprescu, insinuînd că este homosexual dar şi: „Despre  Oprescu- tovarășul Schmayer- adevarătul nume al lui Oprescu care dupa unele dezvăluiri, face parte din echipa KGB reactivată în Romania”. 

O altă sursă susține că Luluța Mîșulescu și trupa sa n-au fost decît răspunsul PD-L la ceea ce făcea PSD. ”La fel de extrem, la fel de urît, la fel de nociv se purtau și postacii pesediștilor”.