Legiunea Străină
International

Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză vor fi eliberați ca să-şi apere ţara. Soldaţii vor lupta în echipamentul Legiunii

Legiunea Străină Franceză a decis să elibereze soldaţii ucraineni pentru a le da posibilitatea să-şi apere ţara de invazia trupelor ruse.

Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză vor putea merge la război cu echipamentul complet al Legiuni, informează publicaţia Dumskaya Informația a fost transmisă de centrul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, anunţă sursa citată.
Legiunea Străină
Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză vor fi eliberați ca să-şi apere ţara de invazia trupelor ruse

În acest fel, Ucraina ar beneficia de ajutorul unora dintre cel mai bine pregătiți soldați din lume.

Legiunea străină (Légion étrangère) este o unitate a Armatei Franceze, înființată pe 9 martie 1831 printr-un decret dat de regele Ludovic-Filip al Franței. Această legiune specială a fost făcută pentru voluntarii străini care, după Revoluția franceză din iulie 1830, nu mai aveau voie să se înscrie în armata franceză.

Criterii de selectare în Legiunea Străină
Antrenorul de fitness Vladimir Luncanu a enumerat, într-un video postat pe TikTok, criteriile de selectare în Legiunea Străină.

„Legiunea Străină nu e pentru toată lumea. Dacă îţi place să stai cu familia sau cu prietenii pe-afară, nu e pentru tine. Criteriile de selectare nu sunt chiar grele şi nici multe. Primul, trebuie să faci 12 sau 15 tracţiuni corecte, apoi proba de rezistenţă – trebuie să alergi între două linii din ce în ce mai repede – timp de 4-5 minute, un test psihologic care durează o săptămână, te analizează ei în săptămâna aia şi te cheamă zi de zi să-ţi pună diferite întrebări la care nu trebuie să minţi pentru că îşi vor da seama, ar trebui să ştii să înoţi minimum 25 m. Trebuie să ai între 18 şi 40 de ani, nu trebuie să ai mai mult de patru dinţi lipsă, iar cei cariaţi ar trebui să fie plombaţi, să nu ai cazier, să nu fii urmărit de Poliţie sau Interpol. Şi ar trebui să mai fii rezistent la foame„, explică antrenorul de fitness.

blank