Noua iubită a actorului este specialistă în dreptul internaţional şi avocat al drepturilor omului!

clooney-iubita

George Clooney a inceput o noua relatie, iar noua lui iubita este un cunoscut avocat in domeniul dreptului international si al apararii drepturilor omului. Cei doi au petrecut cateva zile de vis in Seychelles, iar acum au plecat la safari in Tanzania.

George Clooney iubeste din nou dupa despartirea de Stacy Kiebler. Daca fosta lui iubita si-a refacut viata repede si chiar s-a casatorit saptamana trecuta, Clooney se afla in faza de “tatonari” cu Amal Alamuddin, o respectata avocata pe domeniul dreptului international.

Cei doi au fost vazuti pentru prima data la Londra, in toamna anului trecut, insa Clooney a precizat la momentul respectiv ca Amal este doar o prietena apropiata. Cei doi s-au afisat din nou impreuna, in luna februarie la Washington, insa de aceasta data lucrurile au parut sa ia o intorsatura amoroasa.

clooney-amal

Clooney si Amal au dat cartile pe fata zilele trecute, cand au fost fotografiati in timpul unei vacante romantice din Seychelles. Imediat dupa ce au parasit insula, Clooney si Amal au plecat la safari in Tanzania.

Amal Alamuddin (36 ani) s-a nascut la Beirut, insa a absolvit Facultatea de Drept din New York. Aceasta vorbeste fluent franceza, engleza si araba si a fost mana dreapta a lui Kofi Anan, fostul Secretar al Natiunilor Unite, in problemele legate de Siria.