IT&C

Uau! Botezatu şi-a scos în lume noul animal de companie!

Yoko e deja o mică vedetă!

catalin-botezatu-yoko

Dovada ca pe orice pune mana se transforma in vedeta, Catalin Botezatu si-a transformat deja intr-o micuta vedeta si noul animalut de companie, o catelusa adorabila din rasa Pomeranian Boo, pe nume Yoko.

In primele zile de primavara, Catalin Botezatu a primit cadou, de la niste prieteni apropiati, doua animale de companie simaptice foc! Mai exact, doua cateluse din rasa Pomeranian Boo, pe care designer-ul le-a botezat Daisy si Yoko.

Fotografiile cu cele doua cateluse fac deja furori pe pagina de Facebook a lui Catalin Botezatu, strangand mii de like-uri de la amicii sai virtuali.

Bote are o zi extrem de aglomerata la atelierul lui, insa munca se transforma in placere pentru ca designer-ul a avut grija sa nu plece singur de acasa, ci insotit de micuta Yoko.

catalin-botezatu-yoko1

Si, spre deliciul fanilor, Botezatu a postat pe internet cateva fotografii ce o infatiseaza pe Yoko simtindu-se ca la ea acasa in bolidul lui cu multi cai putere si prin atelierul frumos decorat cu piese de mobilier de lux.

„Prima iesire la atelier”, a scris Catalin Botezatu in dreptul fotografiilor care, si de aceasta data, s-au bucurat de multe like-uri si comentarii de apreciere venite din partea fanilor.