Showbiz, Stiri

Turcii nu o mai vor pe frumoasa care a înnebunit o planetă cu apariţiile ei în Playboy

Turcii nu o mai vor pe frumoasa care a înnebunit o planetă cu apariţiile ei în Playboy

Andreea Mantea a fost aleasă de însuşi Hugh Hefner pentru a poza în Playboy AmericaAndreea Mantea a fost aleasă de însuşi Hugh Hefner pentru a poza în Playboy America

Andreea Mantea a fost dată afară, ieri, de foştii ei şefi de la Kanal D. Anunţul l-a făcut chiar vedeta pe o reţea de socializare, având un ton de mare dezamăgire. În presă a apărut informaţia că focoasa brunetă ar fi cerut la renegocierea contractului o sumă mult mai mare faţă de cea pe care o avea stipulată, pentru a continua să fie coprezentatoare, alături de Mădălin Ionescu, la emisiunea WOWbiz.

Dar oare turcii ştiu ce au pierdut?!

Andreea Mantea, la 27 de ani, are deja un palmares de invidiat pentru orice aspirantă în lumea showbiz-ului. Este una dintre vedetele pe care însuşi Hugh Hefner, tătucul de la Playboy, a dorit-o alături de el. A şi reuşit, aducând-o la reşedinţa lui din Los Angeles.

Andreea Mantea a devenit cunoscută în 2006, după ce a apărut în cadrul rubricii „Fata de la Pagina 5” din Libertatea. Publicul a iubit-o încă de atunci şi a ales-o „Cea mai sexy fată”.

Odată startul dat, Andreea a prins curaj şi a participat la un concurs organizat de Playboy, unde s-a clasat pe locul doi şi de aici înainte ascensiunea ei în lumea mondenă a avut un curs ascendent.

Andreea Mantea voia să lucreze în televiziune şi pentru o scurtă perioadă de timp a lucrat drept reporter la Kiss TV, dar a renunţat pentru a urma o carieră în modeling.

În urma apariţiilor sale pe podiumul de modă a fost remarcată de Răzvan şi Dani şi i s-a oferit un post de asistentă în cadrul emisiunii matinale pe care cei doi o prezintă la Antena 1. A fost prima „vecină” angajată fără concurs!

Atunci s-au îndrăgostit toţi bărbaţii de Andreea Mantea, când a ajuns în platoul „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde a fost o bună bucată de vreme asistenta sexy.

Apoi a intrat în pielea personajului Lara Croft pentru realizarea unui pictorial extraordinar în revista pentru adulţi Playboy, reuşind astfel să devină una dintre cele mai sexy şi frumoase femei din Romania.

După prima apariţie, Andreea a fost selectată pentru un alt pictorial incendiar, cu cei mai frumoşi zece iepuraşi din Europa. Pictorialul din luna ianuarie 2009, pentru revista Playboy America, s-a dovedit a fi un adevărat succes pentru bruneta româncă. Astfel că la începutul anului 2009, Andreea Mantea înnebunea bărbaţii datorită pictorialului incendiar realizat acasă la Hugh Hefner pentru revista Playboy America.

Anul acesta însă a avut o perioadă ingrată, în primul rând în dragoste, cu relaţia complicată pe care a dezvoltat-o cu Ştefan Stan, iar acum, iată, cu despărţirae de Kanal D.

Dar focoasa brunetă are toate şansele să-şi revină rapid, iar numele Andreea Mantea să fie din nou pe buzele tuturor.

blank
blank