Showbiz, Stiri

Tudor Chirila, mare artist, mare scriitor

Tudor Chirila, mare artist, mare scriitor

blankTudor Chirila este un artist complet, canta, joaca in filme, in piese de teatru, e burlac si mai nou scrie si carti. Artistul a lansat astazi, la Targul National Gaudeamus, cartea intitulata „Excercitii de echilibru”. Aceasta cuprinde cele mai valoaroase si interesante texte publicate pe blogul personal a lui Tudor Chirila a ultimilor 5 ani de zile.

„Ideea cu blogul a fost ca, la un moment dat, as putea sa scriu, sa ma lansez in proza serios si nu invers, adica nu am vrut sa scriu un roman si am scris un blog. Dar publicul a avut un mare rol, pentru ca am avut confirmari de la toti si feedback si nu am avut decat sa scriu in continuare.”, spune Tudor Chirila.

Chirila a spus ca a scrie o carte necesita multa munca si conteaza sa transmiti un mesaj, de asemenea cartea eliberata nu vrea sa fie considerata un roman, totul a inceput dintr-o joaca si asa a ajuns sa isi transpuna gandurile in carte.

„Ca sa scrii o carte de sine statatoare ar insemna sa ai ceva foarte important de spus. Cartea mea nu este un roman. Nu m-am gandit atat de serios la scris. Blogul asta a inceput dintr-o joaca si, usor-usor, a capatat o dimensiune foarte mare, fiind o perioada in care am scris zi de zi, ca un fel de exercitiu de jurnalism.”, a mai spus Tudor Chirila.”

blank