Declarațiile sentorului de Gorj Tudor Barbu, care a sugerat la un post de televiziune local, ca pensionarii care nu îl agrează să ia un distonocalm sunt pe cale să lase PNL fără organizații în acest județ. Membrii unei filiale și-au dat demisia și au trecut la ALDE.Tudor Barbu

Este vorba despre vechiul PNL din Turceni, a anunţat preşedintele ALDE Gorj, Dian Popescu. Informaţia a fost confirmată de fostul primar liberal din Turceni, Ion Iordache, care a spus că este vorba de circa o sută de liberali care au spus că pleacă. Tot astăzi au trecut la PNL organizaţiile vechiului PNL din Mătăsari şi Dragoteşti. Tot scandalul din Gorj a plecat de la declarațiile senatorului Tudor Barbu, co-președinte PNL, care a declarat că pensionarii au nevoie de distonocalm.

Citeste si...
Social Democrații: Alegerile anticipate sunt cea mai mare capcană a liberalilor

În plus, în Gorj, candidatul PNL la primăria Târgu-Jiu, Octavian Lupulescu, e dur contestat de un coleg. Liberalul Marian Rotaru, primarul din Lelești, a declarat la Radio Infinit că în urma unei întâmplări de la partid a tras concluzia că Octavian Lupulescu, cel desemnat de PNL să candideze la Primăria Târgu Jiu, are un caracter josnic. “Am văzut în ședință că se ține numai monolog, nu se suporta dialogul, m-am ridicat de la masă și mi s-a părut de bum simț să dau noroc cu prezidiu. Am dat cu cei trei și, când a fost să dau cu marele Robocop (n.r- Octavian Lupulescu), nu mi-a întins mâna. M-a frapat acest comportament al candidatului de la Târgu Jiu”, a declarat acesta la radio.