media (333)

“Ce intrebare stupida”, ati fi tentate sa exclamati! “Ei vor tot timpul! E nevoie doar de un semnal si…gata!”

Cu toate acestea, chiar daca nu va vine a crede, nici barbatii nu stunt tot timpul “in forma” pentru sex. Asadar, libidoul barbatilor nu este diferit de cel al femeilor si, prin urmare, si ei pot avea parte de zile grozave, sau, dimpotriva, zile fara chef de nebunii! Va oferim, mai departe, un clasament al motivelor care stau la baza lipsei de sex a barbatilor! Acesta poate fi luat in considerare numai daca supunem analizei comportamentul barbatilor dintr-un cuplu “normal”, si nu pe cei care au probleme medicale sau probleme severe in relatia de cuplu. Asadar, barbatii vor tot timpul sex, mai putin in urmatoarele cazuri!

Când stersul legat de kilogramele in plus sau de încredere ale partenerei , in felul în care arată, devin tot mai sacaitoare! Fie ca, intr-adevar se ingrasa, fie isi imagineaza, femeile isi influenteaza negativ viata intima si pot avea parte de orice, mai putin de sex! n cazul acumularii unor kilograme de remarcat, scaderea pasiunii poate fi de la sine inteles!…

Cand exclusiv partenerul are initiativa partiedei de amor! Si numai el! Barbatul mai are si el nevoie din cand in cand sa se lase cucerit si, prin urmare sa fie cucerit!

Cand femeia renunţă sa mai fie cocheta si devine colega de camera si de frigider! Dealsarea unei femei in ceea ce priveste ingrijirea fizicului sau este un motiv real pentru ca partenerul sa nu o mai gasesasca pe momenta atractiva!

Când nu exista o comunicarea pe teme sexuale si barbatul nu este sigur pe ceea ce face! Prin urmare, fetelor, lasati pudoarea la o parte si spuneti tare si raspicat, ce si cum va place! Doar Dumnezeu va poate citi gandurile si nimeni altcineva! Aveti mereu incredere in voi inseva, pentru ca astfel va va creste sex-appeal-ul, iar barbatul de langa voi nu va va scapa din maini!