Necenzurat

Tu ce tip de prezervativ utilizezi cel mai des?

Exista mai multe tipuri de prezervative, tu pe care il folosesti?

Tu ce tip de prezervativ utilizeziExista multe tipuri de prezervative pe care le poti folosi si cu care poti ajunge la o finalitate de vis. Unele sunt mai comode, altele mai aromate sau „dure”, pe care le poti utiliza si cu care poti obtine o partida de sex de neuitat.

Exista prezervative din poliuretan, foarte bune pentru persoanele care sunt alergice la latex. Acestea te pot proteja de o sarcina nedorita sau de alte boli. Chiar daca esti alergic la latexul comun folosit pentru prezervative, nu este o scuza sa nu te protejezi. De aceea au fost inventate aceste tipuri de prezervative special pentru aceste situatii.

Latexul. Exista prezervativele obisnuite din latex, utilizate de majoritatea persoanelor active sexual. Te ajuta impotriva bolilor, mai ales de cele cu transmitere sexuale sau impotriva unei sarcini nedorite.

Mai exista prezervativele zimtate. Aceste tipuri de prezervative sunt zimtate, dar sunt concepute astfel incat sa nu se rupa, fiind mai rezistente. Acestea iti poate provoca o placere mai mare in timpul actului sexual si sporeste intensitatea actului in sine.

Prezervativele aromate. Multe femei practica sexul oral, insa multe dintre ele folosesc prezervative in timpul acestui act. Pentru ca sexul oral sa devina mai interesant, poti folosi o gama larga de prezervative aromate (cirese, capsuni, banane, mango, etc ). Astfel penisul poate fi mai aromat la atingere si mult mai gustos intregul act sexual.  

 

blank
blank