Showbiz, Stiri

Trupa Taxi a “nenorocit-o” pe Mihaela Rădulescu, de amorul artei

Mihaela Rădulescu: “Ne asumăm vânătăile şi shaorma”

Mihaela Taxi

Trupa Taxi a terminat de cateva zile de filmat un nou videoclip pentru piesa “Tacerea din ochi” alaturi de Mihaela Radulescu. Filmarile au durat peste 20 de ore, iar trupa se declara foarte incantata de rezultat.

Trupa TAXI a declarat pe pagina oficiala de Facebook despre colaborarea cu Mihaela, urmatoarele: “dorim sa ne asumăm public următoarele aspecte: frigul, vanataile, juliturile, greselile, admiratia, prietenia, shaorma si dragostea noastra neconditionata”.

Taxi este o trupa de pop/rock cu renume pe piata muzicala romaneasca. Fondata in 1999, Taxi alaturi de al sau carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat Romania la Eurovision  cu cantecul Luna, moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani.

Tot in anul 2000 au lansat si albumul Trag un claxon, un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita hit single-ului Jumatatea mea. In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa Aici sunt banii dumneavoastra.

In 2007 apare albumul Romantica, ce contine 12 piese de dragoste dar si multe colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. Din 2009 incoace, Taxi a sustinut numeroase concerte in tara dar si afara iar cel mai recent album, Cele doua cuvinte, a fost cantat de-a lungul si de-a latul tarii si datorita single-ului care da numele albumului.