Trump
Featured, International

Trump: Paște fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au fraudat alegerile

Trump a trimis un mesaj de Paște în stilul caracteristic. ”Paște Fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au fraudat alegerile și vor să ne distrugă țara”, scrie The Guardian.

Trump a transmis urarea prin intermediul unui comunicat de presă. De altfel, în contextul în care a fost suspendat de pe Twitter și Facebook, fostul presedinte comunică cu jurnaliștii prin declarații de presă scurte transmise prin email și pe site-ul său inaugurat după plecarea de la Casa Albă.

În primul său interviu luat chiar de nora sa, după terminarea mandatului, fostului presedinte spunea că twitter este, oricum, plictisitor și se gândește să își facă propria platformă.

David Frum, fostul speechwriter al președintelui George W Bush, a calificat declarația lui Trump drept „un mesaj de Paște plin de resentimente și furie”.

Potrivit The Guardian, acesta a mai spus că mesajul demonstrează că nivelul de înțelegere al lui Trump în privința credinței creștine este zero. La câteva ore distanță de primul mesaj, fostului presedinte a revenit, de data aceasta cu o declarație simplă: ”Paște fericit!” .