Trump pare că halucinează vorbește despre un complot împotriva sa, pus la cale de rivalii democrați. Presa din State s-a și grăbit să vorbească despre atentatul lui Trump, unele publicații luând în derâdere dezvăluirile președintelui. Se bazează sau nu liderul de la Casa Albă pe informațiile primite din zona „intell”, aceasta este întrebarea.

Trump pare că halucinează vorbește despre o mână criminală care vrea săi ia viața. Cert este că, după cum relatează NBC, președintele SUA a declarat că autorităţile investighează un presupus complot în care sunt implicate şapte persoane care ar fi călătorit în weekendul trecut la bordul unui avion, transportând un „echipament” nespecificat şi având ca scop să „perturbe” recenta convenţie a Partidului Republican!

Sunt acuzații grave și pe care Trump nu a dorit să le dezvolte, președintele american afirmând doar că, iniţial, o persoană a urcat într-un avion într-un anumit oraş. Același gen de „bombă” a detonat și Liviu Dragnea, în trecut, când fostul lider PSD vorbea despre asasini plătiți să-l execute. „Avionul era complet plin cu huligani care purtau nişte uniforme închise la culoare, uniforme negre şi echipament. Erau în jur de şapte oameni în avion, ca această persoană, mulţi oameni pentru a face mult rău”, a comentat Donald Trump.

Trump, afirmații controversate în plină campanie electorală
Preşedintele SUA nu a precizat dacă indivizii în cauză se îndreptau spre Charlotte, în statul Carolina de Nord, unde au avut loc unele dintre evenimentele Convenţiei Republicane, sau spre Washington, unde miliardarul republican a acceptat nominalizarea partidului în cadrul unui discurs în care a folosit, în mod controversat, Casa Albă ca fundal.

Întrebat unde s-a produs incidentul, Trump, care încearcă să obţină un nou mandat de președinte cu o platformă bazată pe „lege şi ordine”, a refuzat să divulge informaţia, precizând că în prezent se derulează o investigaţie. Preşedintele SUA nu a precizat nici care agenţii guvernamentale investighează presupusul incident şi nici ce fel de „echipament” aveau asupra lor aceşti indivizi şi cum au reuşit să se urce la bordul unui avion care se îndrepta spre un oraş american.

De asemenea, arată presa din SUA, este neclar dacă presupusul incident s-a produs la bordul unui avion comercial sau de alt tip şi dacă cineva a fost arestat sau pus sub acuzare.


Citeste si...
Aterizare fortată, în Alba, a unui avion de mici dimensiuni