Featured, International

Trump a dat in mintea copiilor ! Si-a facut poster din Games of Thrones

Președintele SUA, Donald Trump, a provocat o adevărată nebunie în SUA, după ce și-a făcut poster-parodie după celebrul serial Game of Thrones. Pe acel poster apare Trump, iar pe imaginea președintelui scrie ”Sanctions are coming”, cu referire la celebrul motto al serialului Game of Thrones ”Winter is coming”.

Trump a folosit posterul pentru a-i intimida pe membri Congresului, veniți la negocieri la Casa Albă.

Întâlnirea dintre preşedintele american Donald Trump şi liderii congresului nu a avut niciun rezultat, astfel că suspendarea temporară a activităţii administraţiei federale care durează de 12 zile va continua până la rezolvarea finanţării zidului de la graniţa cu Mexic, relatează Associated Press.

Trump a declarat înainte de întrunirea de la Casa Albă cu liderii Congresului că suspendarea parțială va dura „atâta timp cât este nevoie” pentru a obține finanțarea pe care o dorește.

„Ar putea fi o lungă perioadă de timp sau ar putea fi rapid”, a spus Trump în prima sa apariție publică din noul an.

Între timp, blocajul a intrat în a doua săptămână, închizând câteva parcuri și lăsând sute de mii de angajați federali fără salariu.

Un oficial al Casei Albe, care a vorbit cu condiția anonimatului, a spus că președintele a încercat să explice că ar fi nechibzuit să nu plătească pentru securitatea frontierelor.

Noul Congres se va reuni joi, când democrații vor prelua controlul majoritar al Camerei, iar liderul democrat Nancy Pelosi a declarat că vor trece repede legislația pentru a debloca administraţia, fără a acorda fonduri pentru construirea zidului de la frontieră.

„Nimic pentru zid”, a spus Pelosi într-un interviu acordat emisiunii „Today”, care va fi transmisă joi de NBC. „Putem merge înainte și înapoi. Nu. De câte ori putem spune că nu?”, a adăugat aceasta.

blank