Life

Trucurile de machiaj care te ajută să arăţi perfect în selfie-uri

Cele mai multe vedete internaţionale acordă o atenţie deosebită conturilor lor de pe reţelele de socializare, unde îşi postează adesea selfie-uri în care arată perfect.
451789l-640x0-w-07dac949
 Dar nu-ţi imagina că aceste fotografii sunt instantanee realizate într-o clipă, fără prea multă atenţie şi pricepere. Pentru că imaginea contează extrem de mult în cazul lor, starurile de la Hollywood îşi calculează cu grijă fiecare mişcare. Iar în ceea ce priveşte selfie-urile senzaţionale pe care le postează, un make-up artist le cunoaşte toate trucurile. Este vorba despre makeup artistul vedetelor Luis Casco. Acesta a publicat o carte în care dezvăluie cele mai simple reguli de machiaj pe care le poţi folosi pentru a arăta perfect în selfie-uri. 
 
Iată sfaturile specialistului pentru a-ţi pune privirea în valoare cu ajutorul machiajului, dar să pari totuşi naturală: Aplică un primer pentru pleoape, atât pe pleoapa superioară, cât şi pe linia inferioară a genelor, apoi aplică un fard în nuanţă alb-ivoriu pe toată pleoapa. Cu o pensulă pentru eyeliner, tapotează pe linia genelor un fard albastru irizat. Cu o pensulă voluminoasă pentru fard de pleoape, distribuie uniform fardul albastru. Aplică apoi un fard maro mat pe pliul pleoapelor, blenduind cu o pensulă subţire, cu mişcări înainte şi înapoi, care vor crea impresia unei umbre. 
 
Acum că ai obţinut machiajul care îţi pune privirea în valoare, păstrând un look natural, trebuie să ştii şi care este tehnica pentru realizarea selfie-ului perfect. Potrivit autorului cărţii Beautiful, citat de site-ul byrdie.com, cea mai bună poziţie a telefonului în timpul unui selfie este la o distanţă cât lungimea braţului, cu 15 centimetri deasupra capului şi cu telefonul înclinat la un unghi de 45 de grade.
blank