Sport

Tricolorii plâng după înfrângerea în faţa Franţei

Tricolorii sunt extrem de triști după ce au pierdut în fața Franței după un meci în care au luptat din primul până în ultimul minut.

„O executie senzaţională a lui Payet. Nu meritam sa pierdem acest meci. Am fost criticaţi de la începutul turneului final. Se aştepta lumea să ne facem de râs. Nu a fost aşa. regretăm că nu am putut să scoatem un punct. Nu ne zgâriem pe ochi pentru ocaziile ratate ci pentru că am luat gol în minutul 89. E greu să fim cu moralul sus. Sperăm să ne calificăm mai departe. Fanii au fost minunaţi. Să fie lângă noi şi cu Elveţia şi cu Albania.”, a spus Săpunaru la finalul meciului.

„A fost un meci greu, cel de deschidere. Am făcut un efort foarte mare. Cu puţin noroc, puteam să terminăm la egalitate. Toată lumea e dezamăgită că am pierdut, dar ne vom gândi la meciul cu Elveţia şi să facem punct sau puncte. Nu era imposibil de bătut Franţa. Am jucat foarte bine, dacă marcam primii, era altfel jocul.”, a spus Stanciu.

Căpitanul tricolorilor, Vlad Chiricheş era extrem de dezamăgit după înfrângerea în faţa Franţei. „A fost peste aşteptări. Avem încredere în ce ştim noi. Am vrut să ne ridicăm la un nivel înalt, dar e păcat că nu am scos un punct. Puţină şansă şi terminam la egalitate. Speranţele sunt, ne dorim o calificare din grupe.”, a spus Chiricheş.

Autorul golului României, Bogdan Stancu visează la o calificare miraculoasă din grupe. „Ştiam că dacă stăm bine în teren, le vom crea probleme. Un egal era mai echitabil. E un joc care ne dă încredere pentru meciurile următoare. Rămân cu un gust amar, aş fi vrut să câştigăm. Nu mi-a fost teamă să dau penalty-ul. Nu am avut emoţii. Dacă meciurile următoare jucăm la fel, ne calificăm.”, a spus cel poreclit Motanul.

blank
blank