Showbiz

Trei ani de la moartea Mădălinei Manole şi şase mari nedumeriri legate de felul în care s-a sfârşit

Trei ani de la moartea Mădălinei Manole şi şase mari nedumeriri legate de felul în care s-a sfârşit

madalina manoleÎn cei trei ani de la moartea neaşteptată a uneia dintre cele mai îndrăgite cântăreţe nu au adus lumină în totalitate asupra felului în care a decedat. Circumstanţele în care „fata cu părul de foc” a sfârşit chiar în ziua în care ea împlinea 43 de ani rămân neclare şi dureroase pentru părinţii ei neconsolaţi. Mădălina Manole a murit în 14 iulie 2010.

Inexistenţa unor explicaţii concrete fac să pară o moarte misterioasă şi nu o sinucidere. Ion şi Eugenia Manole, părinţii Mădălinei, încearcă să redeschidă dosarul, vrând să demonstreze că fata lor nu s-a sinucis cu furadan, ci a fost victima unui omor.

Aspecte neelucidate:
– Este neclară ora morţii Mădălinei Manole. Procurorul consemnează în documentele de la dosar că artista a decedat la ora 2.32. Medicul care a resuscitat-o pe artistă plasează moartea în jurul orei 4.00.

– Trupul fără viaţă a fost descoperit la parterul vilei din Otopeni. Pe pardoseală se scursese, dintr-o rană de la cap, mult sânge. Dacă rana a fost cauzată de o simplă cădere, sângele a fost prea abundent.

– Legiştii au spus că Mădălina Manole a îngurgitat aproximativ 400-450 ml de furadan, ulterior cantitatea fiind redusă, printr-o explicaţie ştiinţifică, la 250 de ml. Specialiştii spun că e atât de toxică substanţa încât este imposibil să fi băut atât de mult, iar moartea ar fi survenit într-un minut.

– Lângă cadavru a fost găsit un pahar cu urme ale unei substanţe roz şi la un metru şi jumătate era un bidon din plastic, de culoare albă. Pe pahar nu s-a găsit nici o amprentă care să ateste că Mădălina l-a folosit pentru a bea otrava. Nici măcar urmele buzelor sale. În schimb, în mod curios, anchetatorii au găsit o amprentă în interiorul recipientului.

– În baia vilei au fost găsite, la aproximativ un metru şi jumătate înălţime, urme de sânge a cărui provenienţă nimeni nu a putut să o explice.

– Nu se ştie nici azi care a fost poziţia exactă a corpului Mădălinei Manole. Ambele echipaje de la ambulanţă au mutat cadavrul în timpul manevrerlor de resuscitare, dar nu au declarat niciodată cum au găsit corpul când au ajuns la vila artistei în urma apelului de urgenţă făcut prin 112.
Ion şi Eugenia Manole nu acceptă sub nici un chip concluzia procurorilor, conform cărora fata lor s-a sinucis. Ei au văzut în Petru Mircea, soţul artistei, un om care nu este străin de sfârşitul Mădălinei. Însă de două ori procurorii bucureşteni au scris pe dosar “Sinucidere” şi au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva lui Petru. Văduvul îl creaşte singur pe fiul lui şi al cântăreţei, Petru Mircea jr, interzicându-le bunicilor să-l vadă pe micuţ.

 

 

blank