“Nu sunt genul acela de femeie, disperată să aibă pe cineva, un bărbat, alături”

 Rocsana

Rocsana Marcu s-a nascut sub o stea norocoasa, dar numai in ceea ce priveste cariera. In dragoste a avut mare ghinion si nu a reusit sa ramana prea multa vreme langa un barbat. Are doua fetite minunate si nu crede ca-sI va gasi prea curand un iubit.

Rocsana Marcu a ramas traumatizata dupa mai multe relatii esuate. Prezentatoarea TV este mama a doua fetite, Maya, in varsta de sapte ani, si Indira, in varsta de aproape trei ani, cu tati diferiti.

Rocsana copii

Barbatii din viata ei au fost o dezamagire, asa ca Rocsana a invatat ca singurul ei sprijin este propria-i persoana. “Nu sunt genul acela de femeie, disperata sa aiba pe cineva, un barbat alaturi. Am invatat sa ma descurc singura si mereu am fost independenta. Pentru mine barbatul nu e acea jumatate care te completeaza, care vine in ajutorul tau, care vine sa te sprijine. Nu. Eu sunt propriul sprijin, cel putin de cand am copii. Cred ca ar fi foarte greu sa mai intre un barbat in viata mea”, a declarat Rocsana Marcu.

Rocsana4

Pana acum, Rocsana a avut mare ghinion in dragoste, insa spera ca intr-un final va iesi soarele si pe strada sa. “Multa lume m-a judecat, m-a condamnat, au fost fel si fel de interpretari atunci cand eu am spus ca-mi mai doresc copii. Nu sunt absurda, nu sunt inconstienta sa spun da mai vreau un copil chiar daca raman cu barbatul respectiv sau nu raman. Imi doresc din tot sufletul meu sa fiu cu cineva si sa am o relatie care sa dureze pana la adanci batraneti, cum isi doreste orice femeie”, ne-a mai spus vedeta.

Rocsana Marcu a debutat in muzica pe cand avea doar noua ani, la un concurs radio. De-a lungul timpului a cantat in diverse trupe, insa in 2006 a renuntat la muzica, pentru televiziune. Acum, frumoasa blonda isi doreste sa revina la cariera de solista, si face deja demersuri in acest sens. “Multa lume ma intreaba ce fac cu muzica, nu s-a mai intamplat nimic. Le-am spus ca am tras foarte tare cu acest matinal pentru ca am muncit mult si muncim mult ca sa fie totul ok. Tocmai de aceea vreau neaparat sa reincep cu muzica. Lucrez la niste piease acum si o sa incerc si pe plan muzical, o relansare”, a mai spus ea.