Showbiz

Transformarea socanta a lui Silviu Prigoana

Silviu Prigoana a decis ca, odata cu despartirea (definitiva sustine el, temporara, crede lumea) de  Adriana Bahmuteanu sa isi schimbe total stilul de viata si sa slabeasca atat cat sa arate bine si sa nu isi puna in pericol sanatatea. Cu o vointa de fier si datorita unui regim strict, politicianul a ajuns la 70 de kilograme.Silviu-Prigoana

El a tinut o dieta drastica si a reusit sa ajunga la greutatea pe care, asa cum el insusi marturiseste, o avea in tinerete. Invitat in cadrul emisiunii „Teo Show”, Silviu Prigoana a uimit cu aparitia sa. Socata, Teo a vrut sa afle ce a facut pentru a slabi, dar Prigoana a fost destul d secretos si a evitat un raspuns. In plus, Silviu Prigoana a marturisit ca desi a slabit mult, mai vrea sa dea jos. „M-am ingrasat trei kilograme. Am ajuns la 70 kg, cifra dorita, dar acum m-am ingrasat si trebuie sa slabesc”.
 

De curand, omul de afaceri a fost in vacanta cu fii sai, la celebrul Disneyland, in Germania. Acesta a fost insa dezamagit de ceea ce a vazut acolo. „Am fost in Germania. Am avut doua zile pauza in sejurul respectiv, a trebuit sa mutat rezervarile din august in iulie, pentru ca ne-a trimis notificare coana mare ca are concediu in august si pleaca cu copiii in Grecia. Am plecat la Disneyland doua zile. Copiii au fost foarte dezamagiti de Disneyland. Nu e pentru copiii, e pentru adulti. Si eu am fost dezamagit. Eu fiind handicapat nu am avut o banca pe care sa stau. Am stat pe bordura sa beau o cola”, a povestit Silviu.

blank