Cu o ultimă operaţie poate spune că a scăpat de 100 de kilograme!

dgb (7)

Treburile de la primarie l-au facut pe edilul Piedone sa-si intarzie inca o operatie pentru a pierde din greutate. Pana la urma, insa, in curand va face ultima interventie, cu ajutorul careia spera sa ajunga la 100 de kilograme!

dgb (5)

Piedone este un primar cu greutate. El a povestit cu lux de amanunte de ce a intarziat operatia de indepartare a tesutului ramas dupa regimul alimentar tinut dar si dupa operatia din august 2012 de micsorare a stomacului. Primarul sectorului 4 s-a apucat de un nou regim, pentru a-si pregati corpul pentru o noua interventie chirurgicala.

“M-au oprit zapazile, nu am facut-o (nr. interventie chirurgicala de indepartare a surplusului de piele), dar oricum vreau sa tin inainte un regim. Voi renunta la asocierea alimentelor, mananc mai sanatos, mai multa verdeata, nu mai mananc paine si dupa sapte seara.

dgb (4)

Vreau sa obisnuiesc organismul pentru operatie, o sa il tin cam o luna, iar carne voi manca doar o singura data pe zi. De asemenea, fara alimente grase, fara carbohidrati, fara prajeli si fara dulciuri, iar la ora 19.00 spunem stop”, a explicat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

“Trebuie sa ajung la 100 de kilograme, cu operatie cu tot. Sper ca acest regim sa ma ajute sa slabesc intre cinci si 10 kilograme”, ne-a mai spus edilul. De asemenea, la aceasta se va adauga si surplusul care va fi indepartata la operatie, iar Piedone spera sa ajunga, cu toate acestea, la 100 de kilograme.

dgb (3)

“Am 85 de kilograme date jos acum, eu am plecat de la 212 kilograme, iar la ora actuala am 125 de kilograme, daca mai dau 10 kilograme ma duc la 115 si am intre 10-15 kilograme tesut. In august 2012 am avut prima operatie. La 100 de kilograme voi deveni un manechin de invidiat! 100 de kilograme la 51 de ani de viata, venind de la 212 kilograme mi se pare mai mult decat manechin”, ne-a mai povestit Piedone.

dgb (9)

La jumatatea acestei luni edilul va implini si frumoasa varsta de 51 de ani. “Pe 15 februarie este ziua mea, implinesc 51 de ani, dar pe tortul meu, am spus de anul trecut cand am implinit 50 de ani, nu va scrie 51, ci 49. Acum am inceput numaratoarea inversa. Sper sa ma tina Dumnezeu, sa ma duc inapoi pe bancile liceului, asta inseama sa apuc sa suflu in lumanarile de pe tortul pe care va scrie 18-20 de ani”, a spus, razand, primarul sectorului 4.

piedone_gras_si_slab_44390700