Showbiz

Traistariu s-a despartit de iubita lui! Reactia Alinei Plugaru” L-am sunat imediat!”

Revenirea din jungla nu i-a priit lui Traistariu. Cantaretul s-a despartit de iubita lui, cea pe care a cunoscut-o in urma cu 11 ani. Cand a auzit, Alina Plugaru, muza artistului dintre lianele africane, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe acesta

traistariu

Mihai Traistariu s-a despartit de iubitra sa, Ioana, cea pe care a cunoscut-o in urma cu 11 ani. In ciuda faptului ca fata s-a ferit de multe ori sa iasa in public, cei doi au avut o relatie destul de agitata, parca inspirata din cuplul Bahmuteanu–Prigoana.

Astfel, perioada bune, sau mai bine zis ani buni, Ioana si cantaretul au stat despartiti. Din cate se pare, imediat dupa ce Traistariu s-a intors din jungla, acolo unde a participat la show-ul “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, indragostitii si-au spus, din nou, adio.

61640623

Nu stim daca motivul despartirii este legat de Alina Plugaru, cea care, printre liane, l-a mangaiat senzuat pe piept pe artist, insa chiar si fosta starleta din productiile XXX a confirmat ca Mihai este liber din punct de vedere sentimental. “L-am sunat pe astazi pe Mihai. Am vrut sa ma asigur ca nu din cauza mea s-a despartit. Mi-a spus ca nu”, a declarat Alina pentru emisiunea “La Maruta”.

Mihai si Ioana nu au fost impreuna de Dragobete, insa cantaretul i-a trimis o scrisoare iubitei sale. Cu toate acestea, artistul nu a insistat asupra acestui subiect pe motiv ca “isi ia bataie acasa”.„Am avut scrisoare de Dragobete in jungla, nu ati vazut ca noi am dat fiecare scrisoare catre cineva. Eu nu vreau sa vorbesc despre relatie ca nu vreau, altfel mananc bataie acasa!”, a mai spus Traistariu.

blank