Showbiz

Trăiește pe picior mare! Ce rentă viageră primește Larisa Iordache de la stat

Larisa Iordache duce un trai de invidiat după retragerea din gimnastică! Momentan aceasta este antrenoare și participă deseori în emisiuni televizate precum America Express, acolo unde a făcut echipă cu o altă fostă gimnastă, Diana Bulimar.

Larisa primește de la statul român o rentă viageră lunară de 13.973 de lei.

Sumele pe care le încasează Larisa Iordache sunt publicate pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului. Ea nu este singura gimnastă română care primește bani pentru performanţele obţinute în carieră. De exemplu, Diana Bulimar încasează 6.987 de lei pe lună.

Invitată în podcastul lui Mihari Morar, Larisa a recunoscut că a fost criticată dur că a ales să se retragă definitiv din gimnastică.

„Am pretenția să vorbim de la om la om pentru că sunt matură. Am inițiat eu o discuție înainte să plec la Viena (n.r. pentru cea de-a șaptea operație). Dar a fost totul la cald, erau dezamăgiți de situație în sine și de mine. Mi s-a zis o chestie… că dacă eu știam sigur că iau medalie la bârnă, eu intram în finală. Am rămas șocată. Eu eram sigură că iau medalie la bârnă. Le-am zis: îmi pare foarte rău că credeți asemenea lucruri.

Au fost trei motive pentru care am fost suspectată că m-am retras de la Tokyo: că mi-a fost frică de concurs; că nu puteam să iau medalie și că nu am vrut. (n.r. Mihai Morar: Dar că urlai de durere nu și-au dat seama că poate fi și asta?) Acum? Acum și-au dat seama (n.r. arătând către piciorul în orteză și râde). Nu știu ce să zic. Oamenii gândesc în felul lor. Dar atunci când ai niștie motive, niște fișe medicale la mână… cine să te suspecteze?”, dezvăluia fosta gimnastă.

De când s-a lăsat de gimnastică, fosta sportivă s-a implicat mai multe în show-uri televizate. Larisa Iordache formează un cuplu cu Diana Bulimar, la America Express. Cele două foste gimnaste au acceptat provocarea de a pleca pe Drumul Aurului,prin Mexic, Guatemala și Columbia, alături de alte 8 perechi de vedete.

Citește și  Revizuirea Constituției, pentru redefinirea familiei, se tranșează la CCR

„Deci eu cu Larisa, eu cu Iordache, o să facem bombă! O sa fim echipa racheta, câștigăm oricum. Numai îmi imaginez cum o târăsc după mine, că o doare un rinichi, o doare o glezna.. Mișcă-te, ca eu câștig azi! Aia o să mă înjure… parcă mă și văd prima, cum trag…si o vad: Bulimar, staaai! Vino odata, nebuno!”, a spus Diana Bulimar, la Antena 1.

blank