Loredana Groza
Showbiz

”Trăiesc în fiecare zi ca și cum este ultima. Sună dramatic, dar…”. Ce lucru tulburător a făcut Loredana Groza pentru a-și învinge frica de moarte

Loredana Groza, mărturisiri cutremurătoare despre moarte. Loredana Groza nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă declarațiile făcute recent de ea au șocat pe toată lumea!

Are tot ceea ce își dorește și evită să bage în seamă gura lumii, chiar dacă de multe ori se confruntă cu mesaje de hate și comentarii răutăcioase pe lângă numeroasele aprecieri și laude. Ei bine însă, puțini știau cât de spirituală este, de fapt, artista, dar și cât de mult se bazează pe fapte și acțiuni psihologice. A recunoscut că practică meditația și yoga, însă asta nu este tot.

Loredana Groza

Ce lucru tulburător a făcut Loredana Groza pentru a-și învinge frica de moarte

Loredana Groza a mărturisit că cea mai mare frică a ei a fost ani de zile moartea. Nu reușea să treacă peste acest lucru, care se întâmplă în viața oricui la un anumit moment, astfel că a studiat foarte mult pe seama acestui subiect. Ba mai mult decât atât, artista a pus în practică inclusiv un exercițiu, prin care și-a spus că mai are doar câteva ore de trăit, pentru a vedea cum reacționează și ce face.

„Nu îmi mai este frică de bătrânețe. Pentru că trăiesc în fiecare zi ca și când e ultima mea zi pe pământ, sună dramatic, dar am făcut acest exercițiu și să știi că e cutremurător.

Adică, să spui ‘Mâine la ora x nu voi mai fi aici’. Ce faci în aceste ore? Ce le spui copiilor, Mihai? Care e scrisoarea pe care o lași?’, l-a întrebat Loredana pe Mihai Morar, care a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde, chiar în podcastul său, ‘Fain și simplu.’

Loredana Groza: ‘Eu îi spun copilului meu să trăiască în adevăr’

Mihai Morar a fost complet surprins exercițiul pe care Loredana Groza l-a testat, dar și de întrebarea pe care i-a pus-o despre moarte, însă artista nu s-a oprit aici. A continuat să explice că pe urma acestui exercițiu a învățat numeroase lecții și a tras o serie de concluzii, care o ajută foarte mult în viața de zi cu zi. De asemenea, susține că i-a oferit fiicei sale câteva sfaturi și învățături pentru a duce o viață frumoasă și liniștită, fără ca moartea să fie un subiect tabu pentru ea sau înfricoșător.

„Eu îi spun copilului meu să trăiască în adevăr, în primul rând, să nu se mintă și să nu facă pe plac altora. Spun să facă lucruri fără să aștepte să primească ceva în schimb.

Pentru că atunci sufletul tău e curat și liber și întotdeauna să găsească soluția care îi ajută și pe cei din jur, pentru că de multe ori gândim doar pentru noi. Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta, suntem bucățele de viață. Încercăm să ne separăm cu ziduri, cu tot felul de prejudecăți, de religii, concepte, culoarea pielii, dar suntem împreună.

Loredana Groza este de părere că fiecare trebuie să realizeze faptul că sunt muritori, precizând că societatea este cea care face omul să creadă că nu există moartea. Mai mult, susține că aceasta este și cauza pentru care mulți ajung să nu își vorbească sau să facă diferite lucruri rele, fără a realiza că la final toți mergem în același loc.

Și cu toții ajungem tot în pământ. Societatea ne face să credem că nu există moarte, nu vorbește nimeni despre asta. Vorbim doar despre cum să ne distrăm. Trebuie să știm că întotdeauna e un lucru sigur, acela că murim. Faptul că oamenii se cred nemuritori le dă și această aroganță’, a mai declarat Loredana Groza.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank