Ramona Olaru
Showbiz

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea” Ramona Olaru a făcut anunțul pe internet! Fanii așteptau cu sufletul la gură să o vadă așa, în sfârșit

Ramona Olaru le-a făcut o mare bucurie fanilor ei! Vedeta s-a filmat dansând pe o melodie și le-a transmis și un mesaj internauților.

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate asistente TV de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

În același timp, blondina este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu admiratorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Mai precis, de această dată, Ramona Olaru s-a filmat în timp ce dansa pe o melodie, a cărei versuri sunt legate despre o relație ce a ajuns la final, cei aflați în suferință fiind îndemnați să nu
regrete separarea.

Pe această cale, blondina a dorit să le transmită urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că a trecut peste toate problemele în dragoste adunate în ultima perioadă, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„Când vei deschide ochii exact ca în piesa asta și vei renunța la partenerul toxic, atunci vei înțelege fericirea.(…) Las și eu asta aici pentru că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a scris Ramona Olaru, în dreptul unui videoclip cu ea.

Ramona Olaru, despre viața sa amoroasă din prezent

După despărțirea de Cătălin Cazacu s-au spus vrute și nevrute despre viața amoroasă a Ramonei Olaru, însă la un moment dat, aceasta a ieșit public și a declarat că este singură și chiar și așa,

viața ei sentimentală este foarte bună.

De asemenea, blondina a mai precizat că, bineînțeles, va ieși în continuare cu alți bărbați, pentru că altfel nu are cum să-și cunoască viitorul soț.

“ Viața mea sentimentală e foarte bună, sunt singură! În sfârșit, trebuia să spun că sunt singură! M-am mai întâlnit și probabil că o să mă mai întâlnesc. Cum ar trebui să îmi cunosc viitorul soț dacă nu ies la întâlniri? Să aibă peste 34, 35 de ani, să fie mai închis la culoare, nu prea gras, nu prea slab, să fie grijuliu, protector, să nu aibă în cap înșelatul și atenția altor femei, să fiu centrul Universului său. Să știu că mă pot baza oricând pe el. Nu am nevoie de banii lui, pentru că mi-i fac singură, dar să ofere stabilitate. Să fie protector pentru mine și pentru fetița pe care eu mi-o doresc. Dacă iese băiat, asta e, accept orice de la viață”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru

blank