Politic, Stiri

Traian Băsescu: Dacă mă suspendă, voi cere PRELUNGIREA mandatului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că dacă va fi suspendat şi acum, a treia oară, va cere prelungirea mandatului de preşedinte.

traian_basescu_49899300

“Cele două suspendări nu le iau în considerare, dar dacă mai fac una, voi lua în considerare cererea de mărire a mandatului. De ce, pentru că atunci când am fost suspendat, eu nu am primit salariu, deci nu poate spune nimeni că nu e justificată. Şi vorba lui Dragnea, le voi trimite mărţişoare. Ar fi o măsură naţională, dar dacă mă obligă o voi face”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a mai arătat că, dacă va fi suspendat, “va fi o măsură antinaţională”.

“Dacă o fac, imaginaţi-vă că îi înfrâng la referendum, rămân preşedinte şi cum se va desfăşura turul doi, nu aş vrea să fiu în pielea lui Ponta, cu mine rămas la Cotroceni, pentru că ar fi înfrânt înainte de a se defăşura turul doi”, a mai spus Traian Băsescu.

El s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a numit din nou “inimă zburdalnică”, arătând că, dacă acesta îşi va duce “proiectul lui Voiculescu” înainte, iar în 2 noiembrie va fi organizat şi referendum de demitere şi el nu va fi înfrânt, “cei doi, Tăriceanu şi Ponta vor fi înfrânţi din turul unu şi pot să se ocupe de altceva”.