IT&C

Traian Basescu catre ambasadorul Sua : “N-o duc prea bine”

Traian Basescu catre ambasadorul Sua : “N-o duc prea bine”

blankPresedintele suspendat, Traian Basescu a avut luni o intalnire cu ambasadorul Sua si cu trimisul special, Philip Gordon. Intr-o discutie prieteneasca si deschisa, Traian Basescu a fost intrebat de Mark Gitenstein, ce mai face, presedintele suspendat raspunzandu-i ca nu o duce prea bine.

Traian Basescu: “ N-o duc prea bine.”

Philip Gordon a sustinut ca situatia politica actuala din Romania a starnit ingrijorare si la Washington si din acest motiv este acum prezent in Romania. Trimisul special al Administratiei blankObama, a mers luni la sedul de campanie al presedintelui supendat, Traian Basescu.

La discutii au luat parte si fostii consilieri prezidentiali Iulian Fota, Cristian Diaconescu dar si purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea.

Dupa incheierea discutiei cu Traian Basescu, ambasadorul SUA impreuna cu Philip Gordon, vor merge si la Cotroceni pentru a discuta pe tema crizei politice din Romania si cu presedintele interimar Crin Antonescu. Nici Victor Ponta nu va pierde ocazia de a da explicatii oficialului american, Philip Gordon deplasandu-se si la Palatul Victoria, inainte de a parasii Romania.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank