Showbiz, Stiri

Tragedie în lumea showbiz-ului românesc!

Un doliu naţional ar fi puţin pentru pierderea lui Cătălin Botezatu

catalin-botezatu-dihor

Bietul designer trece prin momente de tristete! Animalul sau de companie, dihorul de 5000 de euro pe care l-a primit cadou in urma cu patru ani, a murit din pricina unor complicatii la inima.

In pragul zilei sale de nastere, Catalin Botezatu este in „doliu”. Dihorul alb, Ralph, rasa Furet, pe care l-a primit in dar in urma cu patru ani, a murit.

Animalul de companie suferea de probleme la inima si, din pricina complicatiilor din ultimele luni, nu a mai putut fi salvat in ciuda tratamentelor costisitoare de care a avut parte.

„Medicii din Franta au incercat tot ce s-a putut. In zadar. O sa imi lipseasca”, a declarat designerul.

Ralph a fost inmormantat in Bordeaux, orasul unde s-a nascut si de unde a fost adus in Romania in 2009. Botezatu l-a primit atunci cadou de la cunoscutul hairstylist Laurent Tourette.

catalin-botezatu-dihor-1

A fost achizitionat cu 5000 de euro, pret piperat insa, conform specialistilor, corect avand in vedere ca apartinea unei rase foarte rare si ca, in plus, era si dresat la Paris in primele luni de viata si avea pasaport francez.

Ralph a locuit in ultimii ani in conditii de lux. „Culcusul” lui era o replica in miniatura a templului Taj Mahal, iar tot interiorul lui era acoperit cu catifea rosie.

Ultima „aparitie publica” a lui Ralph a avut loc anul trecut, in cadrul emisiunii Mihaelei Radulescu de la Realitatea TV. Atunci Botezatu a participat la show tinand dihorul intr-o lesa batuta cu pietre Swarovski.

blank