Showbiz, Stiri

Tragedie in familia Gabrielei Cristea! Tatal ei este in spital

Tatal Gabrielei Cristea este in spital insa fiica lui refuza sa il viziteze

Gabrielei CristeaEugeniu Cristea, tatal Gabrielei Cristea, a inceput sa se simta rau in timp ce se afla la Antena 1. Acesta a acuzat ca ii este rau pentru ca s-a enervat foarte tare, mai ales in ultima perioada din cauza stresului. Acesta a facut un preinfarct si a ajuns la spital de urgenta. Acum este stabil insa stresul ii afecteaza grav inima.

Gabriela Cristea insa nu este interesata nici de aceasta data de singurul parinte care a mai ramas in viata , aceasta crezand ca nu este vorba decat de o pacaleala. Gabriela Cristea a declarat presei ca si-a indemnat tatal sa nu mai apara la tv pentru ca ajunge sa se enerveze, asa ca oarecum a cautat-o cu lumanarea.

„Nu am sa ma duc, pentru ca eu l-am rugat sa stea acasa linistit si sa nu mai spuna nimic. Eu cred ca e o facatura de presa. Mi-e greu sa cred ca un om face o criza cand e in direct, la o televiziune.”, a spus Gabriela Cristea.

Asa a ajuns Gabriela Cristea din nou cu imaginea fiicei nepasatoare, dupa ce multe timp nu a fost nici la inmormantarea propiei mame sau la slujba in sine de inmormantare. Mai mult decat atat, Gabriela Cristea ar face orice numai sa nu isi vada tatal chiar si pe patul de spital, chiar daca este vorba de o facatura.

blank