O tânără româncă
Featured, International

Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Un incident tragic a avut loc în Padova Italia, în apropierea râului Bacchiglione. O tânără româncă de doar 20 de ani a fos găsită moartă sub un copac.

Tragedie fără margini în Italia. O supradoză a fost una dintre cauzele posibile ale morții. În dimineața zilei de sâmbătă, 23 octombrie, cadavrul unei fete de 20 de ani de origine română a fost găsit pe terasamentul Via Isonzo din Padova.Trupul neînsuflețit a fost găsit de un trecător de pe poteca care trece pe sub podul de fier de la Voltabrusegana.

Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Omul a descoperit-o pe tânăra întinsă pe iarbă, iar odată ce a înțeles că este moartă, imediat a chemat poliția, care a venit la fața locului împreună cu criminalistii, lucrătorii medicali Suem 118 și medicul legist, trimiși de procurorul de gardă, scrie Corriere del Veneto.

O tânără româncă, dependentă de droguri care se mutase deja de acasă cu alte ocazii, fusese tratată mult timp la Sert, dar dependența de droguri i-a fost fatală.

Deși este exclusă responsabilitatea terților, procurorul Benedetto Roberti a dispus o autopsie – programată pentru săptămâna viitoare – pe cadavrul tinerei de douăzeci de ani, tot pentru a afla cu exactitate când datează moartea acesteia.

Tot în Italia, o asistentă româncă şi-a denunţat soţul pentru că acesta îşi ţinea mama moartă într-un dulap. Bărbatul a recurs la un asemenea gest pentru a încasa în continuare pensia femeii.

Asistenta româncă locuia împreună cu soţul ei în comuna Buccinasco, lângă Milano. Femeia a început să intre la bănuieli după ce bărbatul i-a răspuns unui prieten, care îl întreba daca mama lui este bine, că aceasta este la un azil de bătrâni.

Românca în vârstă de 47 de ani şi-a întrebat soţul de ce minte, deoarece știa că mama acestuia a murit în 2019, la vârsta de 80 de ani. În acel moment, bărbatul a recunoscut că îşi ținea mama moartă într-un dulap, în pungi de plastic, pentru a-i încasa pensia în valoare de 1,700 de euro, conform La Repubblica.

Femeia nu a mai stat pe gânduri şi a mers direct la Poliţie. Aceasta le-a povestit totul carabinierilor. Imediat, locuinţa celor doi a fost împânzită de poliţişti. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Bărbatul este acum cercetat în libertate pentru fraudă și pentru ascunderea cadavrului.