Cariera de traficant de droguri în zone exclusiviste a lui Vasile Alexandru a fost întreruptă în noaptea de luni spre marţi, când acesta a fost surprins în flagrant, având asupra sa stupefiante pregătite de vânzare şi bani.

Conform DIICOT, procurorii acestei structuri, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate, au desfășurat acţiuni de probare a activităţii infracţionale a unuia dintre cei mai importanţi dealeri de droguri din Bucureşti.

Finalizarea operațiunii a a avut loc în noaptea de 09/10 noiembrie 2020, prin organizarea unei acțiuni complexe in zona Băneasa – Pipera – Otopeni.

Cu această ocazie a fost prins in flagrant acest traficant pe raza orasului Otopeni, judeţul Ilfov, inculpatul Vasile Alexandru, 33 de ani.

Acesta la el, pregătite de vânzare, 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 grame de cannabis şi 15 grame de hașiș, susţin procurorii DIICOT.

Milioane de lei, găsite la percheziţia locuinţei traficantului
Traficantul mai avea asupra sa 12.728 lei și 300 leva, provenind din traficul de droguri.

Însă dimensiunea reală a veniturilor obţinute din traficul de droguri avea să fie cunoscută cu ocazia percheziţiilor de la domiciliul inculpatului.

“În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa din Otopeni a inculpatului, au fost găsite şi ridicate 3928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei și 4070 euro, despre care se dețin date că provin din traficul de droguri”, precizează DIICOT.

Miercuri, 11 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a lui Vasile Alexandru pentru o perioadă de 30 de zile.