Annei Lesko
Showbiz

Tradițiile de Crăciun de la care Annei Lesko nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic, chiar nu dorm noaptea”

Crăciunul este sărbătoarea preferată a Annei Lesko, artista mărturisind că-i aduce aminte de copilărie, iar perioada dinaintea sărbătorilor este una foarte aglomerată pentru ea. Cântăreața originară din Republica Moldova se pregătește temeinic în fiecare an pentru că vrea ca totul să iasă perfect.

În cadrul unui interviu oferit pentru revista VIVA!, Annei Lesko a dezvăluit cum își decorează casa și de la ce tradiții nu se abate niciodată. Fiind o gospodină desăvârșită, artista are grijă să pună pe masă cele mai delicioase și alese preparate, susținând că stă trează și nopți întregi pentru a le găti.

„Sunt adepta atmosferei frumoase, calde, în familie, fie înconjurată de prieteni. Îmi place să gătesc, să miroasă a mâncare în timpul sărbătorilor de iarnă. Mă pregătesc temeinic la capitolul culinar, nu-mi lipsesc anumite preparate orice ar fi, chiar dacă nu dorm noaptea. La prima oră trebuie să fim la Bradul, să despachetăm cadourile, să comentăm pe tema a ceea ce a adus Moșul, când s-a prins că asta ne doream. Asta se întâmplă și de ziua cuiva, eu vreau ca omul să desfacă cadoul și să văd dacă i-a plăcut”, a dezvăluit Anna Lesko.

Cât despre tradiții, cântăreața mărturisește că împodobește bradul cu mult timp înainte de Crăciun. „Pentru mine, pregătirile de Crăciun și Revelion sunt cele mai atente și făcute în detaliu, deoarece sunt foarte importante. Împodobirea casei de jur împrejur, fac kraft-uri cu iz de sărbătoare pe care le așez prin casă. Totul se transformă în casa mea, nimic nu se pierde (zâmbește). Iubesc ca totul să iasă din mâna mea, să am vreme de pregătit kraft-uri, așa că îmi dau voie să fac asta câteva săptămâni. Și Adam se implică, a preluat pentru că m-a văzut pe mine.”, spune artista.

Ce planuri are Annei Lesko pentru anul 2024

„Nu merg pe un clișeu anume, dar sunt genul de persoană organizată și ordonată, iar asta aduce după sine planuri. Sunt aspecte pe care nu le-am încheiat în urmă cu un an și le mut pe foaie pentru următorul, dar sunt niște obiective deja stabilite.

Dar nu fac asta pentru că 1 ianuarie și trebuie să bifez ceva, totul este deja aranjat de dinainte. Mie îmi place mult să organizez și să mă implic în multe proiecte, nu doar pe plan profesional”, mai spune Anna Lesko.

blank