Showbiz, Stiri

Trădare! Andreea Marin e spume pe Ştefan Bănică… cam de doi ani!

Andreea Marin, despre Ştefan Bănică: “Nu mă respecta nici pe mine, nici pe fiica lui!”

andreea_marin_gropiteAndreea Marin n-a mai putut sa pastreze tacerea in ceea ce priveste relatia dintre fostul ei sot si Lavinia Parva. Daca in primele zile a vorbit voalat, acum s-a suparat grav.

“Zana” a dat de inteles ca relatia dintre Stefan Banica si Lavinia Parva dureaza de aproape doi ani, inca de pe vremea cand erau casatoriti.

“Pentru mine nu e o noutate. Nu ma intereseaza pe mine ce face el cu viata lui. Probabil nu a mai putut sa nege aceasta relatie si asta e. Acum sunt fericita langa cineva care ma respecta, de data asta. Eu am parte de respect si de dragoste. E un om onest, care nu are o reputatie indoielnica si caruia nu am ce sa ii reprosez. Legat de fostul meu sot stiu si eu ce stie toata tara. Nu ma intereseaza de noua lui iubita, de el ma interesa cand am fost casatoriti, acum nu ma mai intereseaza. Nu vorbesc despre aventurile lui Stefan. As vrea sa nu mai fiu contactata pe aceasta tema”, a dezvaluit Andreea Marin la Acces Direct.

Andreea Marin a mai completat si a spus ca Stefan Banica Jr. a cam lipsit din viata fiicei lor, Violeta.

“Eu nu stiu nimic despre fata asta. Nu stiu daca poate sa fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a facut ceva in viata, care are ceva in cap. Nu cred ca poate sa fie un model pentru copilul meu. Sa socoteasca lumea, avand in vedere ce se stie despre ea. Nu stiu daca e un model sau nu. Stefan nu a venit nici la ziua fiicei noastre, nici in prima zi de scoala. Cine stie, poate e ocupat, nu a avut timp. El nu ma respecta pe mine, dar sper sa fie tata in continuare. Acum am langa mine un om care ma respecta, care se intelege perfect cu Violeta”, a mai spus Andreea Marin furioasă.

E cam nasol dacă Zâna începe să dea din casă! Pesemne că Andreea Marin nu a avut tocmai un sfârşit de căsnicie liniştit aşa cum a sugerat şi ea, şi Ştefan Bănică atunci când au anunţat divorţul lor pe Facebook.