Showbiz

Totul a pornit de la ”Obama”, câinele familiei. Marina Almăşan a răbufnit la adresa lui Victor Socaciu: ”Încetează să-ţi mai umileşti fiul!”

De câteva săptămâni bune, locuitorii de pe Strada Provinceanu, din vestita localitate prahoveană Cornu, sunt în alertă: proprietatea cântăreţului Victor Socaciu este “vizitată” de un bărbat necunoscut care, în absenţa stăpânilor, sare aproape zilnic gardul reşedinţei, dispărând în spatele acestuia pentru ore bune, scrie cancan.ro.
Cine este presupusul infractor şi ce anume face el, zi de zi, în locuinţa fostului parlamentar, nimeni nu ştie. Vecinii s-au alertat între ei şi, într-un final, enigma a fost elucidată: misteriosul personaj nu este altcineva decât Victor Socaciu Jr, fiul cântăreţului, care vine periodic să-şi viziteze câinele pe care, pe durata verii, l-a lăsat acasă la tatăl lui.
“Ta’su e mai tot timpul plecat cu nevastă-sa aia nouă, băiatului nu i-a dat chei de la casă şi săracu’ e nevoit să sară gardul de la casa în care a copilărit. Băiatu’ e mare de acum. E liniştit. Vine, se joacă cu câinele, îi dă să mănânce şi sare gardul înapoi. O dată a venit şi cu iubita lui”, au declarat vecinii lui Victor Socaciu.
Contactată telefonic, mama băiatului, cunoscuta realizatoare de la TVR Marina Almăşan, s-a arătat surprinsă: “Fiul meu evită să-mi spună, de ruşine, astfel de detalii. Ştiu că Obama (câinele – n.r.) e la Cornu şi ştiu că Victor merge să-l viziteze foarte des. Nu, nu are chei, tatăl lui a schimbat acum vreo doi ani cheile, iar Victor nu are acces în acea casă. Mă dezgustă ceea ce aud pentru că, atunci când fiul nostru era mic, tatăl lui nu contenea să-i spună: «Vezi? Tot ce e aici e al tău!»”.
Întrebată dacă vrea să-i transmită ceva fostului soţ, Marina a fost tranşantă: “Să înceteze să-l mai umilească pe acest copil, să-şi umilească fiul! Victor nu merită aşa ceva!”.