Când vine vorba de telefoane mobile, Samsung este unul din liderii de piață la acest capitol. Nu doar pentru terminalele high-end, ci și pentru dispozitivele din categoriile mid-range și entry-level Samsung este prima alegere a multor utilizatori GSM din întreaga lume.

Dacă judecăm după performanțe și preț, în gama high-end de la Samsung, se încadrează dispozitivele Note 10 și cele din familia S10, în timp ce terminalele mid-range și entry-level s-au unit într-o mare famile numită A în care se găsesc aparate pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Gama A este o gamă extrem de variată și cu atât de mulți membri încât este imposibil să nu-ți stârnească interesul atunci când îți dorești un nou terminal și nu ai în vedere achiziția unui flagship. De aceea și noi în acest articol ne-am gândit să ne îndreptăm atenția asupra ei și să încercăm să ne familiarizăm cu ea punând la microscop câteva din cele mai bine vândute modele.

Patru modele din gama Samsung Galaxy din gama A pe care trebuie să le iei în considerare la achiziția unui nou telefon mobil

Samsung Galaxy A10 – Cel mai bun telefon ieftin

Dacă ai nevoie de un telefon care să-și îndeplinească cu succes funcțiile de bază, dar să ofere și ceva în plus la capitolul design, îți propunem să investești într-un telefon Samsung Galaxy A10. Acesta este probabil cel mai bun telefon ieftin la momentul actual de pe piață, iar punctul său forte cu care iese în evidență este sistemul de operare lansat de Google, Android Pie 9, un detaliu mai mult decât satisfăcător pentru un telefon de doar câteva sute de lei.

În plus, dacă îți dorești și mai mult din punct de vedere al aspectului, există întotdeauna posibilitatea de a da mai multă personalitate telefonului tău cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy A10 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A40 – Un telefon care își depășește cu mult prețul

De la Samsung Galaxy A10 trecem direct la telefonul Samsung Galaxy A40 cu un motiv: avem de-a face cu un telefon mult superior prețului său de achiziție. Costă doar puțin mai mult decât Samsung Galaxy A10, dar pentru câteva sute de lei în plus, Samsung Galaxy A40 oferă o cameră frontală cu o rezoluție de 25 MP și f/2.0, un deliciu pentru iubitorii de selfie-uri.

În plus, acest terminal este prevăzut cu o memorie RAM de 4GB și o memorie internă de 64 GB, motiv pentru care te poți bucura și mai mult de sistemul de operare Android Pie 9 pe care îl regăsești la toate dispozitivele gamei. Ca design, și aspectul acestui telefon îl poți desăvârși cu un set de huse Samsung Galaxy A40 special create pentru el.

Samsung Galaxy A50 – Un terminal pentru cei care țin la protecția datelor

Dintre toate telefoanele convenabile ca preț de la Samsung, Samsung Galaxy A50 este primul dotat cu un scaner de amprente în display. Acest lucru oferă un plus de protecție datelor personale, dar și altor informații stocate în telefon.

De asemenea, încă un lucru cu care iese în evidență telefonul Samsung Galaxy A50 este bateria sa de 4000 mAh care îi oferă o autonomie mare față de alte dispozitive din aceeași categorie de preț. Astfel, este un telefon bun, de care mai mult ca sigur te vei îndrăgosti de la prima utilizare mai ales dacă îl personalizezi cu un set de huse Samsung Galaxy A50.

Samsung Galaxy A70 – Un telefon special din multe puncte de vedere

Samsung Galaxy A70 este un terminal care a preluat multe din funcțiile telefonului Samsung Galaxy S10 5G care este mult mai costisitor ca preț. În primul rând, Samsung Galaxy A70 dispune de un ecran imens, cu o rezoluție Full HD +, datorită căruia filmele și videoclipurile devin o pură plăcere.

De asemenea, este dotat cu o baterie de 4500 mAh ce se încarcă foarte rapid și îi oferă o autonomie mare, motiv pentru care este telefonul ideal pentru cei mereu pe fugă. Iar ca design, pe lângă faptul că este disponibil în patru culori atrăgătoare și anume: negru, alb, albastru sau coral, și el poate fi echipat cu un set de huse Samsung Galaxy A70 pentru un plus de personalitate.